Tolna 2011-10-22

A csapat idényeleji formában játszott az első két mérkőzésen, ezt mutatja a rengeteg pontatlanság, amit vétett a mérkőzés folyamán, de ennek ellenére magabiztosan győzte le Szentes csapatát 1-10 – re, míg a Tolna ellen csak egy döntetlenre futotta erejéből 3 – 3, majd az utolsó mérkőzésen már parádézott a gárda és 17-0 – ra verte Szekszárd együttesét.

A Tolna elleni mérkőzésen csapatunk dolgát nagyban megnehezítette Molnár Eszter kapus, aki parádés védéseivel, szinte esélyt nem hagyott támadóinknak a gólszerzésre..

Bemutatkozott a mai napon az MTK kíváló játékosa Zágor Bernadett az Astra színeiben, és jelezte passzaival, és góljaival, hogy nem volt rossz döntés leigazolása.

Csapatunk tagjainak az idényelején az összeszokás az elsődleges célja, ez az utolsó mérkőzésen már sikerült is, ezt mutatta a játékképe és az elért gólkülönbség is.

Támogatóink nagyszerű feltételeket biztosítottak számunkra, köszönetet szeretnénk ezúton mondani nekik.

A következő forduló célja egyértelműen minden mérkőzés megnyerése, erre november 20 – án Kiskunfélegyházán kerülhet sor hazai közönség előtt.

 

Zágor Bernadett (Astra – Kiskunfélegyházi Bulls FC): Jól éreztem magam. Jó volt, hogy a két gyengébb ellenfél mellett volt egy olyan csapat , akivel szoros meccset tudtunk játszani. A csapatunk jól működött együtt, de még szükségünk van arra, hogy kicsit jobban összeszokjunk.

 

Vélemény, hozzászólás?