Astra – Viktória 2011-10-24

A mostani mérkőzésre is lázasan készültek a csapatok a hét folyamán, ez megadta a találkozó alaphangulatát, hajtós meccsre volt kilátás..

Astra-Bíró-Kert FC:

Rapcsák – Pintér M. Kisvári, Vidács, Mercz- Pintér V., Szabó – Bors, Németh, Kancsár – Magyar

Vezetőedző: Molnár Judit

Sárgalap: Kancsár

Piros lap:

Gólszerzők: Szabó, Németh, Bors, Pintér V., 

Rangadóhoz méltóan készült a hazaicsapat a hétvégi összecsapásra, Molnár Judit edző nem kímélte ifjú játékosait a héten,  és párharcok gyakorlását helyezte előtérbe.

A szombathelyi csapat legnagyobb erőssége összeszokottságában rejlik, mivel régóta együtt készülnek a játékosok, ezért őket erősítette az összeszokottság, míg az ASTRA – BÍRÓ – KERT FC játékosait a harcosság és győzniakarás. Izgalmas mérkőzés reményében látogattak ki a kedves szurkolók, s nem csalódtak.

Az első félidőben a hazaicsapat rossz felfogásban játszott, enerváltan, lomhán mozogtak a játékosok, így a Viktóriás lányok vették kezükbe az irányítást, s egy védelmihibát kihasználva megszerezték a vezetést..

A félidő vége előtt egy szabadrúgásból sikerült egyenlíteni a hazaiaknak Szabó Boglárka révén, de mindemelett az első félidő nem azt hozta ami várható a hazaiaktól.

Jól jött a szünetet jelző sípszó, hisz Molnár Judit így rendet tudott tenni játékosai fejében, s hatott rájuk, ennek köszönhetően a második félidőben egy teljesen más csapat futott ki a fűre.

Rendre jól szervezett támadásokat építettek az Astrás lányok, s ennek köszönhetően beszorították a hazai csapatot térfelére, s átvették az irányítást mezőnyben.

Sikerült előnyhöz jutniuk, s azt növelve beállítani a 4:1-es végeredményt.

ASTRA – BÍRÓ – KERT FC – Viktória FC 4:1

Gratulálunk a csapatoknak!

Mercz Dorottya (ASTRA – BÍRÓ – KERT FC):

Az első félidő nehézkesen indult, de sikerült a második játékrészre rendeznünk a sorainkat. 2 szerencsés gól is hozzájárult a végeredményhez, de megérdemelt különbséggel győztünk.

Vélemény, hozzászólás?