Monor – Astra 2011-10-24

Tudtuk, hogy a Monor S. E. jól képzett, ügyes játékosokból áll, akik mindent meg fognak tenni azért, hogy rossz napot okozzanak nekünk.

Remek iramban kezdődött a mérkőzés, egyik csapat sem illetődött meg a másiktól, leginkább a mezőnyben folyt a küzdelem, mindkét oldalon több lehetőség adódott a góllövésre. A Monor leginkább a szélen próbált támadásokat vezetni, ott akarta megbontani a vendégek védelmét. A 20. percben aztán végre megszerezte csapatunk a vezetést, egy kapu előtti kavarodás után a vizes füvön megcsúszó labdába Bilicsné Kerekes Anikónak sikerült még beleérnie, így a labda a kapus mellett a hálóba gurult (0-1). Ez kicsit megnyugtatta a vendégeket, akik még nagyobb erővel támadtak. Egy jobb oldali szögletből szereztük meg második gólunkat, a beívelést Szabó Nóra szép mozdulattal fejelte a hálóba (0-2).

A második játékrészben tovább támadott az Astra, egy jobb oldali támadás végén Pintér Violetta a kapus mellett nagy erővel rúgta a labdát a hálóba (0-3). A három kapott gól ellenére a Monor továbbra sem adta fel a mérkőzést és az egyetlen második félidei kapuralövésükből gólt is szereztek a 86. percben, Burján Nóra távolról elemi erővel lőtte a hálóba a labdát, amit az addig feladat nélkül védő kapusunk nem tudott hárítani. El kell ismerni gyönyörű gól volt…

Összességében egy nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, sikerült az ügyes, jól szervezett Monor csapatát legyőznünk, így jelenleg továbbra is vezetjük a bajnokságot.

Következő mérkőzésünk október 30-án Hevesen lesz, kezdés 11,30. órakor.

Monor S. E. – ASTRA HFC.    1-3 (0-2)

Vezette: Tutor Csaba

Monor S. E.: Gazda, Fissi, Pirót, Burján A., Maiser, Kiss, Németh, Burján N., Rákosfalvi, Fekete. Cserék: Koncz, Vámos, Belcsik.

ASTRA HFC: Rapcsák – Barna, Tóth, Földvári, Bozsó – Pintér, Bilicsné, Szabó B., – Üveges, Szabó N.  Cserék: Usztics, Dombiné, Kancsár.

Gólszerzők: Burján Nóra, ill. Bilicsné Kerekes Anikó, Szabó Nóra, Pintér Violetta.

Fehér Tamás Monor S. E.:

Gratulálok az Astra HFC csapatának. Nekünk összességében nincs miért szégyenkeznünk, mert nem játszottunk alárendelt szerepet, egy nálunk jóval magasabban rangsorolt csapat ellen. Ízelítőt kaptunk abból a játékból, amit célul tűztünk ki magunk elé. A konzekvenciákat le kell vonni, és dolgoznunk kell tovább, hogy tavasszal egy ennél még szorosabb eredményt érhessünk el ellenük…

Tóth Ágnes: Nem volt könnyű ellenfél a Monor csapata, Fehér Tamás egy nagyon ügyes társaságot rakott össze. Sok csapat fog pont nélkül hazautazni Monorról.

Vélemény, hozzászólás?