Nyíregyháza – Astra 2011-10-30

A nyíregyházi pálya hagyott kívánni valót maga után, ugyanis a területén fellelhető dióhéj mellett nem volt egyenletesnek nevezhető.. Csapatunk a ASTRA – BÍRÓ –KERT FC passzos szép játékkal építkezett az első játékrészben végig, melynek eredményét az elért gólok száma mutatja.

Az ASTRA – BÍRÓ –KERT FC első találata Fogl Katalin nevéhez fűződik, aki Pintér Vió szögleténél érkezett az ötösre és kegyetlenül a hálóba fejelt, ezzel megindítva csapata gólgyártását.

Az első félidőben 0 – 4 – es eredménnyel fordultak a csapatok.

A lefújás előtti percekben Pincze Gabriella egy ütemet késve „elütötte” a nyíregyháziak támadóját, mielőtt az kiléphetett volna a védők közül. A játékvezető jogos sárga lappal díjazta megmozdulását.

Itt meg kell jegyeznünk, hogy a hazai játékosok által végzett rángatást, utána rúgást, szövegelést figyelmen kívül hagyta a spori, ez később ahhoz vezetett, hogy az indulatok, kissé elszabadultak..

A második félidőben a vendég csapat  kissé elégedetten kezdett futballozni, ennek következményeként rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul.

A mérkőzés utolsó jelentős momentuma mindkét fél számára egy – egy kiállítás volt, melyet a vendégcsapat  bánhat jobban, hisz 0 – 4 – es vezetésnél, a 73.- ik percben elveszítette jobb szélsőjét Megyes Ágnest, aki 2 bajnokiról kapott eltiltást. (Nagypáli, és Győri Dózsa)

A végeredmény tehát:  Nyíregyházi Spartacus FC – ASTRA – BÍRÓ –KERT FC 0 – 5

Vélemény, hozzászólás?