Heves – Astra 2011-11-04

Legfőbb célunk ismét az volt, hogy megszerezzük a 3 pontot és továbbra is a táblázat elején maradjunk. A hevesi pálya nagyon keskeny, ezért legfőbb szempontunk az volt, hogy a széleken támadva széthúzzuk a hazaiak védelmét, megtörve ezzel a kapu előtti tömörülést.

Remek rajttal indultunk, ugyanis már az 5. percben Szabó Nórának sikerült gólt szereznie, ami megnyugtatta fiatalokkal feltöltött keretünket. A hazai együttes több alkalommal is ügyesen eljutott a kapunkig, de a befejezésbe hiba csúszott, lelkesen támadtak, nem illetődtek meg a fővárosi csapattól. Csupán 6 perc telt el az első találat után, mikor ismét ügyeletes góllövőnk Szabó Nóri talált a kapuba, beállítva a 0-2-es eredményt. A hevesi lányok nem adták fel, melynek eredményeként a 26. percben el is kezdték a felzárkózást, Miricz Enikő révén megszerezték első góljukat (1-2). A hazai nézők bíztatásával a lányok tovább támadtak, de gólt elérni az Astrának sikerült, Molnár Meme Mercédesz a 31. percben szép találatot ért el, mellyel be is állította a félidei eredményt.

A második 45 percben a Heves már kicsit fáradt, az Astra pedig visszavett a tempóból, csendben folydogált a mérkőzés. A látszatra jó, valójában azonban elég buckás (helyenként vakondtúrásos) pályán rengeteg technikai hiba adódott, kiszámíthatatlanul pattant meg a labda minden egyes labdavezetésnél. A játék lassan csordogált, gól és hosszabbítás nélkül ért véget a találkozó.

Következő mérkőzésünk november 6-án vasárnap lesz a III. ker. TUE ellen 16.30. órai kezdettel a III. ker. Kalap u. 1. sz. alatti műfüves pályán.

Vélemény, hozzászólás?