Legjobb négy közt az Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC a Női Futsal Magyar Kupában

A mérkőzés elején Szalai Gábor Kiskunfélegyháza nevében köszöntötte a hazai csapat két névnaposát: Molnár Juditot és Pincze Gabriellát, egy – egy csokor virággal és csokoládéval.

Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC célja a magabiztos győzelem volt, s ennek megfelelő hozzáállással és lendülettel dominált az egész mérkőzés folyamán.

Szabó Boglárka és Zágor Bernadett a mai napon is tarthatatlannak bizonyult, ezt mi sem bizonyít jobban, mint az általuk szerzett 15 gól.

Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC 23:4 – re győzte le ellenfelét, így már biztosan a legjobb négy közé jutott a Női Magyar Futsal Kupában, ahol kihívás elé néz hisz az NB1 – es bajnokság első három helyezettje közül bármelyik csapatot is kapja ellenfeléül nem lesz egyszerű dolga.

A mérkőzés összefoglalóját IDE kattintva tekintheti meg.

Dombó János:

Magabiztos győzelemmel jutottunk a legjobb négy közé. Köszönet minden játékosunknak és támogatónknak ezért a felejthetetlen napért.

Kezdőcsapat:

Astra – Bulls : Kiss Nikolett, Pintér Violet, Zágor Bernadett, Szabó Boglárka, Molnár Judit csere: Szabó Nóra.

Gólszerzők: Zágor Bernadett 8, Szabó Boglárka 7,  Molnár Judit 3, Szabó Nóra 2, Pincze Gabriella 2, Pintér Violet 1,  illetve Molnár Dorottya 3, Molnár Rózsa 1.

Vélemény, hozzászólás?