SZÉPSZÁMÚ KÖZÖNSÉG ELŐTT SZENVEDTÜNK VERESÉGET! (VIDEÓ)

Hatalmas érdeklődés mellett fogadtuk a listavezető szombathelyi lányokat. A jó idő (és időpont) előcsalogatta a  fociszerető embereket és állítjuk, hogy nem is kellett csalódniuk a mérkőzésben. Persze, mi nem lehetünk teljesen elégedettek, hisz az rendben van, hogy az őszi sima után, most nagyon megnehezítettük ellenfelünk dolgát, de tény, azóta megnőtt az étvágyunk is. Éhes oroszlánként vetettük magunkat a vendégekre, de sajnos kimaradtak a helyzetek és egy kósza ellentámadásból hátrányba kerültünk. A gól sajnos megfogott bennünket és a Viktória átvette a mérkőzés irányítását, különösen a középpályát uralták ahol összeszedték az elszórt labdáinkat. Sajnos ebben az időszakban nem tudtunk előrejátékban nagyot alkotni, bár az akarattal nem volt problémánk. A kicsit elkésők arról beszélgettek mellettünk, hogy tipikus döntetlen szagú meccs és nem tudták megtippelni a játék képe alapján melyik csapat vezet. A második félidőben nem változott semmi és továbbra is inkább a mezőnyben volt nagy harc, ennek ellenére mindkét kapus bebizonyította, hogy igazán értik a dolgukat. Mi jobban SZEMI parádéinak örültünk, komolyan élményszámba mentek! Így ment ez egészen addig, míg a berozsdásodni látszó fogaskerekeket 2 cserével olajozta meg Dombó János  és innentől a szerkezetváltás miatt átvettük a játék irányítását, míg ellenfelünk inkább már az eredmény tartására koncentrált. Ebben is jók voltak, a játék tördelésével a cserékkel profi módon bántak el velünk és az idővel is. Gratulálunk ellenfelünknek a győzelemhez, de ígérhetjük, szeretnénk a következő mérkőzésen revansot venni! A szurkolóinknak – akik igazi futballhangulatot teremtettek – köszönjük a biztatást és reméljük, hogy a kupadöntőn kárpótolni tudjuk őket a mai gyengébb játék miatt!

 

 

jakabzsolt

 

 

 

Iszak Gábor: – A bajnokság két legjobb formában lévő csapatának mérkőzésén a győzelmet jobban akaró együttesé lett a három pont. Nagyot küzdöttünk, és ezzel kicsit sikerült ellépni az egyik nagy riválisunktól.

Dombó János: – Tipikusan egy gólos mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott Magyarország jelenlegi legjobb csapata, akitől már nem állunk olyan messze. Örömteli volt látni a rengeteg kilátogató nézőt, akik véleményem szerint hazai viszonylatban egy jó meccset láthattak.

Vélemény, hozzászólás?