CSAK GRATULÁLNI LEHET! ( VIDEÓVAL )


 

 

Mindig az a legerősebb az Astra Kiskunfélegyházi Bulls amelyik pályára lép. Ez volt a Futsal NB II felsőházi rájátszás hajdúböszörményi záró fordulójának legfőbb tanulsága. Csapatunk ugyan ezúttal nélkülözte Szabó Boglárkát, Zágor Bernadettet, Molnár Juditot, Megyes Ágnest,  Jakab Katát, Pintér Viót, azonban akik helyettük pályára léptek azok is igazolták, hogy érdemesek a bizalomra és megfelelően képesek pótolni a hiányzókat.

 

Mindent elmond játékosaink teljesítményéről , hogy a három mérkőzésen összesen 12 gólt rúgtunk és mindössze egy gólt kaptunk . Mindenki megtette a magáét senkire sem lehet panasz. Oláh Erika például rendkívül magabiztosan védett, bravúrok egész sorát bemutatva hihetetlen tartást adott a csapatnak. Kakuszi Adrienn nagyszerűen debütált bajnokin az Astra színeiben és a stabil védekezés mellett két szép góllal igazolta, hogy kispályán is képes magas színvonalú játékra. Benkő Mónika a mezőnyjátékosok közül a legjobb „Bika” volt a mai napon, remekül összefogta a csapatot, sok labdát szerzett és góljai is élményszámba mentek. Koch Fruzsina hat góljával sokat tett azért , hogy kilenc ponttal utazzunk haza. Pincze Gabriella ismét bebizonyította milyen remek sportember, hiszen hosszú kihagyás után sérülten is odatette magát a csapatért és remek játékkal rukkolt ki. Szabó Nóra bár gólt ezúttal nem szerzett de rengeteg gólpasszal szolgálta ki csapattársait, rendkívül hasznosan játszott és komoly szerepe volt neki is a sikerben.

 

 

 

 

Végeredményben 16 pontot vertünk a második helyezet Fészek Csempeboltra – amely csapatról és Csapó Sándor edzőről csak felsőfokonlehet beszélni – és 18-at a bronzérmes Hungária – Univerzumra ami önmagában is elismerésre méltó csakúgy mint a 73-9-es gólarány. Nem véletlen, hogy lelkes szurkolóink mellett a hozzáértő helyi publikum vastapssal jutalmazta lányaink produkcióját.

Az érmeket Király Gábor adta át az MLSZ képviseletében az utolsó mérkőzést követően az első három helyezett csapatnak.

 

Egy felejthetetlen szezon méltó lezárása volt az utolsó felsőházi záró forduló és bizakodjunk abban, hogy a következő idényben is ugyanilyen színű érem kerül majd futsalosaink nyakába. Immáron az NB I-ben!!

 

Képek a GALÉRIÁBAN

 

Simonyi András

Vélemény, hozzászólás?