TÁBOROZTAK A LEGFIATALABB ASTRÁSOK (videó)

 

Három napos felkészítő tábort szervezett az Astra Kiskunfélegyházi Bulls . Mint ismert a városban nyár elején kezdődött el a lányok toborzása és nagy örömünkre  több mint 30 fiatal kezdte meg a munkát u7,  u9, u11 és u15-ös korosztályban. Ősztől a Bozsik-program korosztályos bajnokságaiban és a keresztpályás bajnokságban állnak rajthoz a lányok.

Az első nap meglepetés vendégek érkeztek  látogatóba, méghozzá Dombó János  az Astra szakmai igazgatója, aki ha már ott volt megtartotta az aznapra tervezett két edzést.  Segítségére voltak ebben a klub utánpótlás és felnőtt futsal és nagypályás  válogatottjai  Szabó Boglárka és Jakab Kata akik azonnal összebarátkoztak a kicsikkel.  Természetesen a vendégek nem jöttek üres kézzel, hisz hozták a felnőtt csapatéval megegyező, jellegzetes „Astrás” rózsaszín mezeket , nagy sikert aratva ezzel a legkisebbek között.

 

A nap délelőtti edzésből , egy kiadós ebédből  és egy kis szieszta után egy délutáni edzésből  állt. Mindenki jól érezte magát  és a kis küldöttség  is  a gyerekektől feldobódva indult vissza Budapestre.

Természetesen a következő két napon már  Iványi Laci bácsi tartotta az edzéseket  és elmondása szerint  a  klub továbbra sem állt le a toborzással és várja focizni vágyó kislányok jelenkezését.

 

 

 

Képek a galériában

Nézd meg a táborban készített videónkat!

Vélemény, hozzászólás?