HELYREBILLENT A CSAPAT

 

Reménykedtünk, hogy az előző fordulóban kapott fertőzés csak múló rosszullétet okozott játékosainknál  és a hét közbeni „gyógyedzések” helyre tették a társaságot.  Ennek szellemében kezdődött a találkozó, melynek pikantériája, hogy immár két csepeli csapat van a női NB1-ben azaz szigetrangadónak is felfogható volt a találkozó.

 

 

 

 

 

 

Ahogy hazai pályán illik, az Astra egyből magához ragadta a kezdeményezést, mezőnyfölényt és helyzeteket alakított ki, de ekkor még kimaradtak azok. Szembetűnő volt, hogy  a  rózsaszínek  mintha többet passzolgatnának mostanában, ami  örömmel tölti el az értük szorítókat  és  egyértelműen fejlődésnek mondható a játék szempontjából.  Ez nagyon kellene ( a fejlődés ) a helyzetkihasználásban is mert ott továbbra is gondok vannak.  Ezt elégelte meg Benkő Mónika aki egy férfiakat is megszégyenítő, távoli, ballábas bombával jelezte, hogy tényleg válogatott formában van.  Ez az „ágyú lövés „ volt a jel és innentől elkezdődött a gólgyártás, Fogl és Godvár is eredményes volt.  A félidő vége felé Csiszár Heni mutatta meg, hogy kell két ziccerből kettőt értékesíteni , így elmondhatjuk, hogy a BNLC helyzetkihasználása 100%-os ra sikeredett az első 45 percben.

Míg az elsőben a nagy durranás a Mónika show volt, addig a második félidőben a „csodacsere” Kakuszi Adriban volt az X FAKTOR . Látványos szerelések, becsúszások, pontos körömpasszok, felfutások, mögékerülések, indítások, beadások, 

kapu elé érkezések, fejelések szerepeltek a repertoárban és a 100 tagú zsűri továbbjuttatta a versenyzőt egyértelmű IGENNEL!  Ezek mellett Szekér gólt fejelt, volt találat majdnem félpályáról (GodvárMatu  (Fogl) bekotort 1-2 szokásosat és Csiszár is megmutatta, hogy  a végén is van benne spiritusz így mondhatjuk, jól szórakoztak a kilátogatók a csepeli házi rangadón.

 

 

Dombó János (Astra HFC):

Magabiztosan sikerült feledtetnünk  az Újpesti fiaskót és úgy tűnik, megtaláltuk régi önmagunkat.  Külön gratulálok a mesterhármast  elérő labdarúgóknak  – természetesen Csiszár Henriettának is –  valamint Benkő Mónika  még férfi mezőnyben is ritkán látható bombagóljához!

 

 

Bubcsó Norbert (BNLC-CSEPEL):

Létszámban és erőnlétben még vannak hiányosságaink, de van rá esély, hogy pár héten belül összeállunk.

 

Képeg a galériában

 

 

jakabzsolt

Vélemény, hozzászólás?