MEGSZAKADT A SILVER VERETLENSÉGE

Vasárnap az a Metis látogatott el hozzánk, aki egy NB II-es szezon után tért vissza a BLSZ bajnokságba, ennek alapján tudtuk, hogy egy jó iramú, kemény és nehéz mérkőzés vár ránk. Az első 20 percben kiegyenlített játék folyt, talán egy kicsit az Astra többet támadott, de számszaki eredménye nem lett, pedig egyszer a vendégek a gólvonalról is mentettek. Ennek ellenére a vezető találatot a vendégek szerezték meg, egy bal oldali kontratámadás után a középre belőtt labdát védhetetlenül vágták kapunkba. A gól után a Metis még nagyobb sebességre kapcsolt és további három gólt szerzett az első félidőben, kihasználva védelmünk pontatlanságát, hibáit.

 

A szünetben alapos fejmosást kaptak a lányok, kisebb átszervezés után két friss játékossal kezdtünk neki a 2. félidőnek. Szépítő találatunkat Pintér Violetta szerezte szabadrúgásból, de erre pár perc múlva ismét válaszolni tudott a Metis, ekkor már 1-5 volt az eredmény. A vendégek továbbra is lelkesen küzdöttek, az Astra fáradt és kapott további két gólt, így a vége egy nagy különbségű vereség lett.

 

Összességében elmondható, hogy a Metis minden csapatrészében jobb volt nálunk, jobban akart, leginkább arra építette játékát, hogy gyors csatárait kiugrassa, illetve a középpályáról a védőink mögé ívelje a labdát. A taktika működött, nekünk csak egy becsületgólra futotta, így nincs más dolgunk, mint gratulálunk az ellenfélnek, akik megérdemelten nyertek.

 

Astra HFC – Metis NFC   1-7 (0-4)

 

Astra HFC.: Szávay – Barna, Komlós, Ujszászi, Péhl – Mészáros, Tóth, Bilicsné, Kancsár – Pintér, Szabó Nóra. Csere: Usztics, Helik, Juhász, Erdélyi.

 

Gólszerzőnk: Pintér Violetta

 

Mészáros László, Metis NFC. elnöke: Rendkívül szimpatikus és ügyes Astrát sikerült legyőznünk. Gratulálok a csapatomnak, az Astrának meg sok sikert.

 

Tóth Ágnes: Gratulálok az ellenfélnek, ügyesen, harcosan küzdöttek, teljesen megérdemelt a győzelmük.

 

Vélemény, hozzászólás?