KOVÁCS KLAUDIA 2 GÓLJÁVAL EMELKEDETT KI A MEZŐNYBŐL

 OLÁH ERIKA – KAKUSZI ADRIENN, PINCZE GABRIELLA , KOMLÓS ANDREA, MOLNÁR JUDIT- MEGYES ÁGNES, JAKAB KATA, SZABÓ BOGLÁRKA, SZEKÉR ANITA – FOGL KATALIN, KOVÁCS KLAUDIA.. Ebben a „történelmi” felállásban kezdett az Astra és mivel cserénk nem volt, így tudtuk, ha szerencsések vagyunk és senki nem sérül meg azon az igen csak sérülés veszélyes pályán, akkor így is fejezzük be ezt a mérkőzést. Sikerült.

 

Azt hiszem mindenki észrevette a két „kakukktojást” az előbbi névsorban ( gyengébbek kedvéért kiemeléssel jelöltük őket ) és ebből valóban le tudja vonni mindenki a következtetést, nem csak siránkozás volt Dombó János részéről az utóbbi időben az, hogy bizony nagyon elfogyott a keret az Astrában. Unalomig nem szeretném ismételni a hiányzók hosszú sorát, akik sérülés és egyéb okokból, nem állnak rendelkezésre, csak jelezni szerettem volna, hogy mi a helyzet és amúgy is van helyem itt a „papíron” hisz az első félidőről, nagyon semmit nem tudnék írni, ami érdekes lenne.

 

KOMLÓS ANDREA

 

Így inkább foglalkozok azzal, hogy Komlós Andrea hosszú kihagyás után visszatért, hogy segítse csapatát és hibátlanul hozta le a mérkőzést belső védőként. Ez sem semmi, de az, hogy kapusunk, Kovács Klaudia csatárként mutatkozott be, ez mindenképpen a mérkőzés legérdekesebb jelenetei közé sorolható, maximum csak két gólja tudta ezt űberelni. Így az átaludt első félidő után, sikerült megtörnünk a „10 körömmel” védekező hazaiak ellenállását és behúztuk a három pontot a „körülmények” ellenére.

 

Azt gondolom, hogy minden csapatot megrendítene 6 játékosának hirtelen elvesztése (és a meglévők sem egészségesek) de természetesen a csapat nem adja fel a küzdelmet és továbbra is harcol a dobogós helyezésért. De egyben biztos vagyok! A télen több játékost is igazolnunk kell, mert jelenleg igen csak pengeélen táncolunk az élvonalban!

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

jakabzsolt

Vélemény, hozzászólás?