A LEGKEVESEBB KAPOTT GÓLLAL VEZETJÜK A TÁBLÁZATOT!


 

 A női futsal NB-I hatodik fordulójában csapott össze az élmezőnybe tartozó két csapat. A vendég Galaxis nem a legjobb kerettel érkezett, hiszen többen sérülés miatt nem tudtak csapatuk rendelkezésére állni. Így a vendégeknél Dombai Nagy Anett és Pádár Anita hiányzott, de az ASTRA keretében is volt maródi, Molnár Judit sérülés miatt nem játszhatott.

Az első félidőben a vendégek nagy gondot fordítottak védekezésükre, csak kontra játékból igyekeztek zavart okozni a félegyházi védelemben.  A hazai csapat sokpasszos játékával igyekezett gólveszélyt kialakítani, de pontatlanságuk miatt, csak egy gólos ASTRA vezetéssel térhettek pihenőre a csapatok.

 

A második félidőben az ASTRA játékosok hatékonyabb játékra váltottak. Többször szereztek labdát agresszív letámadásaiknak köszönhetően, és növelték góljaik számát. A vendégek is eljutottak a hazaiak kapujáig, de nagyobb gólveszélyt nem tudtak kialakítani, vagy a jó formában védő hálóőr, Vincze Anikó védett magabiztosan. A nagyobb különbségű ASTRA győzelem a mérkőzés utolsó három percében alakult ki. A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy az ASTRA végig irányította a játékot és megérdemelt győzelmet aratott.

 

ASTRA HFC- Kiskunfélegyházi BULLS – GALAXIS NFE 6 – 0 (1 – 0)

 

Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna 2012. november 3. 18: 00

Játékvezetők: Kozma Zoltán, Laczkó Zoltán, Kéri Zoltán

 

ASTRA-BULLS: Vincze Anikó – Szabó Boglárka, Pincze Gabriella, Megyes Ágnes, Benkő Mónika

Cserék: Zágor Bernadett, Szekér Anita, Godvár Katalin, Jakab Kata, Szabó Nóra.

Vezetőedző: Dombó János

 

Galaxis NFE: Bocsárdi Eszter – Radics Ágnes, Halászi Kinga, Winternitz Anna, Molnár- Sáska Ildikó

Cserék: Winternitz Zsuzsanna, Pintér Orsolya, Winternitz Katalin, Farkas Klaudia, Belkó Éva.

Vezetőedző: Juhász Péter

Gólszerzők: Zágor Bernadett (2), Szekér Anita, Benkő Mónika, Pincze Gabriella, Szabó Boglárka.

Jók: Benkő Mónika, Jakab Kata, Megyes Ágnes, Szekér Anita, Vincze Anikó illetve Radics Ágnes, Winternitz Anna, Farkas Klaudia, Molnár- Sáska Ildikó.

 

Juhász Péter (Galaxis): Az összeállítások alapján nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei. Az első félidőben sikerült megvalósítani a kontrajátékot, pontosan védekeztünk. A második félidőben a pontos védekezés nem jött össze, így végül sima meccs lett. Gratulálok az Astrának.

 

Dombó János (ASTRA-BULLS): Tompán és ólmosan mozogtunk, de a végére magabiztos különbségű győzelmet arattunk egyéni villanásainknak köszönhetően.

 

Varga Ferenc

 

Vélemény, hozzászólás?