KERESZTPÁLYÁS GYŐZELEM!

A megyei női keresztpályás bajnokság keretében vasárnap találkozott egymással a két félegyházi csapat. Eredetileg ennek a mérkőzésnek az ideje a harmadik fordulóban volt, de a mai napon pótolták a csapatok az elhalasztott mérkőzést.

Ideális gyönyörű őszi idő és kitűnően előkészített pálya várta a pályára lépő csapatokat.

A mérkőzés elejétől az ASTRA akarata érvényesült, hibára kényszerítették ellenfelüket, és az első félidő végén már három góllal vezettek. Szünet után tovább fokozta az ASTRA a játék iramát, ami a gólok számában is megmutatkozott. A mai mérkőzésen négy játékos először játszott az Astra-Bulls csapatában.  A Sportiskola csapata csak kozmetikázni tudott az eredményen két szépítő találattal. Az egész mérkőzést kézben tartó Astra, megérdemelt sikerrel zárta a mai találkozót.

 

ASTRA – BULLS Kiskunfélegyháza – Félegyházi Térségi Sportiskola 7 – 2 (3 – 0)

 

Kiskunfélegyháza, Honvéd Sporttelep 2012. 11. 04.  12 : 00

Játékvezető: Tóth Kitti

 

Astra-Bulls Kkfháza: Ficsór Mónika – Barna Judit, Papp Emese (Dér Anett), Váraljai Vivien (Bálint Dorottya), Tóth Ágnes (Kovács Szabina), Bali Cintia (Szabados Eszter), Szabó Nóra, Mészáros Edina (Tóth Emese) Edző: Iványi László

 

FTSI: Szabó Rebeka – Kovács Kitti, Varga Anita, Sallai Stella (Mányi Vivien), Bosnyák Hajnalka, Oláh Krisztina, Nádudvari Julianna (Kiss Bianka), Bernát Cintia (Horváth Katalin)

Edző: Kurucz István

 

Gólszerzők: Szabó Nóra (3), Tóth Ágnes (2), Mészáros Edina, Szabados Eszter illetve Bosnyák Hajnalka, Kiss Bianka

Jók: Tóth Ágnes, Szabó Nóra, Barna Judit, Váraljai Vivien, Mészáros Edina, Bali Cintia illetve Kiss Bianka, Varga Anita

 

Tóth Ágnes (Astra játékos): Szívesen jöttünk segíteni a csapatnak. Mindig örömmel játszunk a fiatalokkal. Örülök, hogy ilyen szép eredményt értünk el.

 

Iványi László (ASTRA-BULLS): Ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk.

 

Kurucz István (FTSI): A labdarúgás minden elemében jobb volt ellenfelünk a mai napon.

 

Varga Ferenc

Vélemény, hozzászólás?