KOVÁCS DIA VOLT A MEZŐNY LEGJOBBJA!

 

Még a nap is kisütött a Kövér Lajos utcai „kettős rangadóra” , hisz 11-től az MTK- Astra-Bíró-Kert FC  mérkőzést, míg közvetlen utána a Hegyvidék – Viktória összecsapást nézhette meg a kilátogató nagyérdemű.  Az első párosítást mindenképpen nagy  várakozás előzte meg, hisz  az első két helyen tanyázó csapatok mérték össze erejüket.

 

 

A Viktória legyőzésével  csökkentette hátrányát az üldöző Astra, és ha netán egy győzelmet be tudott volna húzni, akkor nagyon megközelíthette volna az éllovast.  A vendégeknél  Megyes  Ági , míg a hazaiaknál  Vágó Fanny hiányzott a kezdőből.  A mérkőzés kezdetétől az MTK dominálta a játékot és  látszott a kékeken, hogy  nem szeretnék a 100%-os mérlegüket elrontani  ezen a mérkőzésen sem. Ennek szellemében, mindent megtettek azért, hogy bevegyék  Kovács Klaudia kapuját, de a válogatott hálóőr ma remek napot fogott ki, így rendre hárította az MTK-s próbálkozásokat.  Az Astra jobbára a védekezéssel volt elfoglalva , és nem sok energiája maradt az előre- játék szervezéséhez. 

 

 

A második félidőben tovább nyomott az MTK, és a fölényük góllá érett, amikor egy védelmi megingást Csiszár Henrietta használt ki  könyörtelenül.  Az utolsó 20percre aztán Dombó János  átalakította a csapatszerkezetet  és  Megyes Ági beállításával  ugyan kockázatot vállalt, azaz 19-re lapot húzott, de aki mer az nyer! Legalábbis 1pontot, mert ezzel a húzással döntetlenre hozta az Astra a meccset! A játék képe alapján elmondható, hogy a vendégek- Kovács Klaudia vezetésével – bravúros döntetlent értek el a bajnok otthonában, ami ebben a szezonban még egyetlen  csapatnak sem sikerült.  Gratulálunk a döntetlenhez!

 

 

 

Dombó János:  Örülök, hogy a rangadót döntetlennel zártuk idegenben, de bőven van hiányérzetem is!

 

 

Turtóczki Sándor:  Nem a legjobb előjelekkel készültünk erre a találkozóra, hisz rengeteg a sérültünk, de ettől függetlenül jól játszottunk, helyzeteink voltak és gólokkal kellett volna nyernünk. Sajnos a sok kihagyott lehetőség a végén megbosszulta magát.  

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

Vélemény, hozzászólás?