GYERTEK LÁNYOK FOCIZNI!

2013. április 7-én vasárnap az OTP-MOL Bozsik-Program nagyszabású rendezvényén szerepelhettek az Astra U7-U9-U11-es utánpótlás csapatai.  A kiskunfélegyházi körzethez 6 sportszervezet 3 korosztályából érkeztek a csapatok: Jászszentlászló, Fülöpjakab, Bugac, Kiskunfélegyházi HTK, Félegyházi Térségi SI, Astra HFC. A borongós idő a hangulatot nem tudta elrontani, mintegy 140 gyerek várta izgatottan, mikor léphet pályára.  A mérkőzések 9 órakor kezdődtek, az U9 és U11-es korosztály 2 pályán az U7 pedig 1 pályán mérhette össze tudását és erejét.

 

 

Eredményeink:

U7-es csapat: 3 győzelem, 2 vereség

U9-es csapat: 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség

U11-es csapat: 2 győzelem, 3 vereség.

 

 

Az Astrás lányok jókedve és vidámsága már ismert volt a többi csapat számára is, de immár a pályán is bizonyítottunk!  Mindhárom korosztályos csapatunk nagyszerű teljesítményt nyújtott, a csapatból minden egyes játékos kivette a részét a küzdelemből, nem hagytuk magunkat „lekislányozni – amit a fiúcsapatok néhányszor már sérelmeztek is!  „A lányok nem csak szépek és kedvesek, de még focizni is tudnak!” „Milyen jó csapat ez az Astra”„Mióta fociznak ezek a lányok?!”– hallgattuk a elismerő szavakat a szurkolóktól, szülőktől, ami nagyon melengette a csapatok szívét…hiszen ez már egy elismerés!  Igaz még nem aranyérem, de ez még csak a kezdet és ugye minden kezdet nehéz, de előbb-utóbb a kemény munkának mindig megvan a gyümölcse! Íme nekünk már ez volt az első   „szüretünk”!  Dicséretet kaptak a lányok a résztvevő csapatok edzőitől is, akik szintén megállapították, hogy rohamosan feljlődik  az Astra női csapat utánpótlása úgy tudásban, mint létszámban is! Az  alig több mint fél éves utánpótlás csapatok hihetetlen gyorsan csapattá alakultak és ez már meglátszik a játékukon is, hiszen első az összetartozás!

Fő célkitűzésünk, hogy ez a fejlődés és létszámgyarapodás továbbra is folytatódjon, hiszen a sport egészséges testet és szellemet teremt…. ezért:   

GYERTEK LÁNYOK FOCIZNI!

Gratulálok a csapatainknak!

Siber Rita

edző

Vélemény, hozzászólás?