GYŐZELEMMEL FELÉRŐ VERESÉG!

 

 

 

 

 

„A női Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, Csepelen, a Viktória Trend Optika FC Sipos Lilla góljával 1-0-ra legyőzte az Astra-Bíró-Kert FC-t, de összesítésben 2-2-vel, idegenben lőtt több góljával, az Astra jutott a székesfehérvári döntőbe, ahol az MTK Hungária lesz az ellenfele.”

 

 

 

 

Ennyi a lényeg, de a magunk részéről hozzáfűznénk, hogy sérülések miatt felforgatott csapattal álltunk ki, a nagy rivális Viktória ellen.  A meccs elején még az öltözőben maradtunk és a hatalmas elszántsággal nekünk eső vendégcsapat gyorsan előnybe került.  Ezek után némileg rendeztük a sorokat, de a Viktória irányított és több lehetőséget dolgozott ki.  Szerencsére a szombathelyi lányok nem tudták gólokra váltani mezőnyfölényüket, így a szünetig nem változott semmi.

 

 

A második félidőre, már egy másik Astra jött ki, sikerült rendet tenni a fejekben. Azt nem mondhatjuk, hogy innentől sziporkáztunk, de mindenképpen egyenlő partnerekké nőttünk fel, sőt  egyre jobban rá tudtuk erőltetni  akaratunkat ellenfelünkre. Lőttünk egy  ( szerintünk ) szabályos gólt és egy szituációban a fejelő játékosunkat a vendégek kapusa hátulról leütötte, ( a labdához nem ért az biztos )  de a játékvezető sípja néma maradt. Ezzel együtt el kell ismernünk, hogy ezen a mérkőzésen egy összeszedettebb, jobb Viktóriával találkoztunk, mint az első mérkőzésen. 

 

A mutatott játék nem volt magas színvonalú, de az utolsó percig nyílt, izgalmas találkozó volt, melynek végén, a tavalyi évhez hasonlóan ismét bekerültünk a Magyar Kupa döntőjébe! Gratulálunk a csapatnak!

 

 

Markó Edina  (Viktória): A továbbjutás nem ezen a mérkőzésen dőlt el, a problémákhoz képest a csapat összeszedte magát, és idegenben is képes volt legyőzni az Astrát. Remélem, hogy ezt a javuló tendenciát sikerül átmentenünk a bajnokságra, és ott is jobban fogunk szerepelni. Gratulálok az Astrának a döntőbe jutáshoz!

 

 

Dombó János (Astra):  A nagy tét rányomta a bélyegét a mérkőzésre és el kell ismernünk, hogy az idény leggyengébb játékával jutottunk a kupadöntőbe, egy nem túl színvonalas, döntetlen szagú mérkőzésen.

 

 

Vélemény, hozzászólás?