SIKERES 7VÉGE (videóval)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem, nem panaszkodhatunk az elmúlt  7végére, hisz   futsalban és  nagypályán  is sikeresen szerepeltünk.   Sőt, jó hír, hogy elkezdődött  a PMLSZ  u17-es  futsal bajnoksága is, ahol az Astra két csapattal is képviselteti magát.

 

 

 

 

Lássuk a tényeket:

A női futsal NB-I-ben a felsőházi rájátszás keretében a kilencedik fordulót rendezték. Az Astra-Bulls a táblázat negyedik helyén álló Tolna-Mözs csapatát fogadta. Az előző év ezüstérmese számára nagyon fontos volt a mai összecsapás, hogy megőrizzék negyedik helyüket, de ezt befolyásolhatja a Miskolc – Galaxis mérkőzés eredménye. Ebben a szezonban már a sokadik mérkőzésen találkozott a két csapat egymással.  A listavezető Astra-Bulls a mai mérkőzésre szűkebb keretet nevezett, mivel több játékosnak pihenőt engedélyezett Dombó János. A mai mérkőzés viszont emlékezetes marad az U-15-ös korosztály gólkirálynő jelöltjének, Kancsár Evelin Renátának, aki a mai napon először játszott NB-I-es mérkőzést. Sok sikert kívánunk Evelin!  Az első félidőben a vendégek jól tartották magukat, felvették a harcot a listavezető ellen. A félidő végén szoros eredményt mutatott az eredményjelző, 4-3 hazai vezetést.

 

 

A második félidőben a vendégek nem tudták megvalósítani zárt védekezésüket, az Astra sokpasszos labdajáratása és letámadásai ellen nem találták a megoldást. Szabó Boglárka és Molnár Judit ebben az időszakban sok gondot okozott a vendégcsapatnak. Ketten nyolcszor találtak be a mai mérkőzésen Marosi Katalin kapujába. A mai mérkőzésnek nem volt már különösebb tétje, de a csapatok jó játékkal igyekeztek kiszolgálni a hazai közönséget.

 

 

Laki Zoltán (Tolna-Mözs): Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de a második félidőben nem tudtuk megvalósítani zárt védekezésünket. A listavezető kihasználta hibáinkat, a végére már fáradó csapatunk ellen.

 

 

Szabó Boglárka (Astra-Bulls): Kicsit nehezen lendültünk bele a játékba. A végén viszont fáradó ellenfelünk ellen sikerült gólokat rúgnunk.

 

 

Kancsár Evelin Renáta (Astra-Bulls): Nagy öröm volt számomra, hogy játszhattam a felnőtt csapatban.

 

 

Dombó János (Astra-Bulls): Végig domináltunk a mai mérkőzésen és őrizzük hosszú ideje tartó veretlenségünket. Ebben a szezonban ősszel volt egyetlen vereségünk, Miskolcon. A mai napon több játékosunkat tudtunk pihentetni és értékes győzelmet arattunk.

 

 

Astra Kiskunfélegyházi Bulls – MARLEY Tolna – Mözs 11 – 4 (4-3)

Kiskunfélegyháza, 2013. 04. 20. szombat, KÉSZ Aréna Sportcsarnok.

Játékvezetők: Patyi Zoltán, Eke László, Molnár Henrietta Lívia

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Molnár Judit, Pincze Gabriella Csilla, Megyes Ágnes, Szabó Boglárka.

Cserék: Kancsár Evelin Renáta, Szabó Nóra.

Vezetőedző: Dombó János

Gólszerzők: Szabó Boglárka (5), Molnár Judit (3), Pincze Gabriella Csilla, Megyes Ágnes, Szabó Nóra.

Sárga lap: Molnár Judit

Tolna-Mözs: Marosi Julianna – Hodován Edit, Varga Adél, Simon Boglárka, Folk Zsuzsanna.

Cserék: Maláti Dalma, Fábián Rebeka, Mausz Renáta.

Vezetőedző: Laki Zoltán.

Gólszerzők: Hodován Edit, Folk Zsuzsanna, Varga Adél, Simon Boglárka.

Varga Ferenc

 

 —————————————————————————————————————————————————————–

 

HÁROM PONTRA AZ MTK-TÓL!

 

Vasárnap délután, az MTK pontvesztésével nagy esélyt kapó Astra-Bíró-Kert FC az egy hete éppen a szegedieket legyőző Feminát fogadta. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a Femina fegyelmezetten játszva tartotta magát. Gyöngyösi Alexandra góljával vezetett az Astra, de nyílt volt a találkozó. A fordulás után azonban megmutatkozott a csepeli csapat nagyobb játékereje, jobb erőnléte. Szekér Anita és Godvár Katalin két-két gólt rúgott, Gyöngyösi is megrúgta második találatát és Pincze Gabriella is a kapuba talált – a lefújásra kialakult hétgólos különbség erős Astrát sejtet a szerdai, MTK elleni KÉSZ Női Magyar Kupa-döntő előtt.

MLSZ.HU-nyomán

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

Vélemény, hozzászólás?