ÖRÖMFOCI BUGACON!

 

 

2013.április 28-án vasárnap az Astra utánpótláscsapatai- U7-U9-U11- ismét részt vettek az MLSZ  által támogatott Bozsik-programon, melynek célja, hogy minél nagyobb tömeget tudjanak megmozgatni a labdarúgás szeretetével.

 

Immár Bugacon rúgták a bőrt  a lányok és fiúk, az időjárás is mellénk állt, hiszen a „nyárias” vasárnapon rengeteg szülő és ismerős, szurkoló kisérte el a gyerekeket erre az egész napos programra.  Ezek a tornák nagyszerű alkalmak arra, hogy a kisebb egyesületek utánpótlás csapatai is játéklehetőséget kapjanak, főleg olyan rendezvényen, ahol ” nem az eredmény számít” (legalábbis nem az edzőnek és szülőnek!), játszák a gyerekek az úgynevezett örömfocit! Örömmel tapasztaltuk, hogy ez a nap tényleg a foci ünnepe lett, nagyon jól érezték magukat a résztvevők és szurkolók egyaránt! Az öltözők melletti hűvös teraszon hideg üdítő és szendvics várta a vendégeket, melyeket a rendező csapat szüleinek köszönhettünk.

 

 

A tornán résztvevő csapatok: Jászszentlászló, Bugac, Fülöpjakab, Kiskunfélegyházi HTK, Félegyházi Térségi SI, Astra.

 

Az eredményeinket épp a fent említett okok miatt nem regisztráljuk, de azért tudni kell mégis ki nyert, íme a mi statisztikánk:

U7: 2 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség,

U9: 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség,

U11: 2 győzelem, 3 döntetlen.

 

 

Játékosaink, akiket nagy-nagy dicséret illet a szép szereplésért-főleg fiúk között!!!-  a következők:

 

U7: Szalai Anna, Szabó Zita, Lukács Laura, és Dinnyés Lili aki a csapat legjobb játékosának választottak.

 

U9: Kerekes Krisztina, Provics Panna, Siber Szófia, Siber Glória, Baráth Katalin,Bársony Lilla, Vidéki Orsolya aki a csapat legjobb játékosa lett.

 

U11: Vas Bianka, Ónodi Hanna, Major Barbara, Lőrincz Zsófia, Gál Bianka,  Nagy Viktória, Kovács Blanka aki   a csapat legjobb játékosa címet nyerte el. 

 

 

Szívből gratulálok mindhárom korosztálynak, szemmel látható a fejlődés!A következő torna rendezési jogát az Astra csapata kapta, melyre május 26-án vasárnap kerül sor, sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt jöjjenek ki is ünnepeljük együtt az „ÖRÖMFOCI”-t!

 

 

Siber Rita

Vélemény, hozzászólás?