MINIK MINDEN MENNYISÉGBEN

 

2013. május 26-án vasárnap az Astra csapatára került a sor a tornarendezésben. A várva-várt eseményt nagy készülődés előzte meg, az eseményen szerepet vállaltak az NB I -es  felnőtt csapat játékosai is, akik pálya-felügyelőként  vettek részt a rendezvényen. Ismét rengeteg sportoló jelent meg ezen a sport-délelőttön, akiket népes szurkolótábor buzdított.  A rendező klub péksüteményekkel és ásványvízzel, délben pedig pizzával vendégelte meg a hazai és vidéki csapatokat és képviselőiket.

Résztvevő csapatok:

Kiskunfélegyházi HTK, Félegyházi TSI, Jászszentlászló SE, Fülöpjakab SE, Bugac KSE, Astra.

 

Korosztályonként összesen 15 mérkőzést játszottak le a megjelent csapatok, az U7, U9 egy-egy pályát kapott, az U11-es korosztály két pályán játszhatta mérkőzéseit.  A mérkőzések lebonyolítása után sor került a klub által felajánlott ajándékok kiosztására, a csapatok edzői kiválasztották a legszorgalmasabb, legkiemelkedőbb játékosokat minden csapatból, akik labdát vagy naptárt kaptak jutalmul.

 

Az Astra jutalmazottjai:

U7:    Szabó Zita, Borzai Viktória

U9: Kerekes Krisztina, Vidék Orsolya

U11: Lőrincz Zsófia, Sikár Evelin

 

 

Kellemes fáradtsággal zártuk a 2012/2013-as évi OTP-MOL Bozsik Program utolsó fordulóját, rövid vakáció után azonban újult erővel és nagy tervekkel vágunk neki az új szezonnak! Gratulálunk a csapatoknak és jó pihenést kívánunk a lányoknak!

 

Siber Rita

Vélemény, hozzászólás?