SÜME – 10 PERC ALATT 4 GÓL!

 

Az egész úgy kezdődött, hogy kiküldtük a pályára a mezeket az aktuális ellenfelünk, a Hegyvidék ellen.  A mezek, pedig elkezdtek szaladgálni és szervezetlenül , gondolatok nélkül játszani.  Aztán a vendégek 10-perc alatt kettővel kínáltak meg bennünket, amikor is felébredtünk, és rájöttünk arra, hogy ez bizony nem álom, hanem valóság.

 

 

A valósághoz azért az is hozzátartozik, hogy  Fogl, Jakab, Pincze, Kakuszi, Nagy Anett  hiányában, konkrétan egy cserével tudtunk kiállni erre a mérkőzésre.  Ráadásul, ahogy már említettük, az itt lévők is hiányoztak az első 25 percben. Aztán előbb megjött az akarat, nem sokkal később az első szépítő gól. Majd mit szépítsünk, megúsztunk egy 11-est, és még a félidő vége előtt, sikerült egyenlítenünk.

 

 

A szünetben, aztán már végképp tisztult a kép, és a második félidőben szemernyi kétség sem maradhatott senkiben, hogy ma itt melyik a jobbik csapat. Nagyban hozzájárult ehhez, egyik téli igazolásunk,  Sümegi Éva, aki ha még erőben, gyorsaságban nem érte utol régi önmagát,  de szemfülességben, rutinban és lélekjelenlétben már a „Feminás” éveket idézte, amikor is 10PERC ALATT 4 GÓLT vágott.  Persze nem feledkezünk meg Szabó Bogi  3 góljáról sem ( köztük a sorsfordító, kiharcolt elsőről, ami mint tudjuk mindig a legnehezebb) és Benkő Móni találatáról sem. De ezen a napon, a „rutin és az évek „ képviselőjeként Süme vitte el  a meccs hőse címet, így járt a 3 pont, és miénk a tanulság is, hogyan nem szabad hozzáállni egy mérkőzéshez. Most egy kicsit rápihenhetünk a Viktória elleni derbyre, ami az ezüst meccsünk lesz, reményeink szerint,  idén  összejöhet az első  2. hely a csapat NB1-es pályafutásában.  

 

A mérkőzés jegyzőkönyve. Kattints!

Vélemény, hozzászólás?