EZÜST NYÁR

 

 

„Hol van már az ezüst nyár?”  – énekelte nagyon régen a Locomotiv GT.  Mi – ha nem is vonattal –  de ugyan ezzel a hévvel érkeztünk Szegedre, mert tudtuk,  már az utolsó előtti fordulóban nyakunkba pottyanhat az ezüstérem.

 

Na persze, nem úgy vártuk, mint egyesek a sült galambot,  hanem tett is érte a CSAPAT, a pályára lépő játékosok, akik  – igaz csere nélkül – de nagyon elszántan készültek erre a 90-percre.  Még alig rendeződtek a sorok, amikor a Szeged megmutatta, hogy el szeretné rontani a jókedvünket, hisz a 7.-percben megszerezték a vezetést  egy büntetőből. Állítólag ott valakit nagyon bántottak, vagy csúnyán néztek a védők, vagy valami hasonló, mindenesetre 1-0 oda.  10- perc kellett ahhoz, hogy megértsük a 3 ponthoz fordítanunk kell, de miután leesett, sorrendben Megyes Ági, Fogl Kati és Sümegi Évi is eredményes volt.  2percenként terheltük a szegedi hálót és ebben Godvár Kati is nagyban segédkezett, hisz a gólokhoz kellenek ugye  a gólpasszok.  Maradva a „zenei” hasonlatoknál , elmondhatjuk, hogy a védelem is jól muzsikált,  így a hatalmas kánikulában kissé álmosra sikeredett 2. félidő utolsó 10percében meglőttük a 4.-et is ( Süme önmaga 2. gólját ) miközben ellenfelünknek, nem igen akadt valamire való helyzete.  

Így aztán Szöged híres város, Tápéval határos és most már arról is nevezetes, hogy egy bizonyos  Astra-Bíró-Kert FC nevű csapat, itt jelenthette be, hogy története során először EZÜSTÉRMES  lett az NB1-es  Magyar Bajnokságban! Gratulálunk!

 

ui: Van olyan dal, hogy Arany nyár? Utána nézek, hátha jövőre idéznem kell belőle….

jakabzsolt

 

 

A mérközés jegyzőkönyve itt látható. Kattints!

Vélemény, hozzászólás?