MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ!

 

Utolsó lehetőségünk is elszállt, hogy legyőzzük az MTK-t az idei bajnokságban.  Bár az első félidőben jól tartottuk magunkat, de inkább akkor is a BAJNOK CSAPAT  irányította a játékot, mi pedig kontrákkal próbálkoztunk, nem sok sikerrel.  A hatalmas kánikulában, csak az volt a kérdés, meddig tart ki a méltán híres „ASTRA SZÍV” …  és erőnlét… jelentem a 60.  percig.  Egy ilyen, sikerekben és nagy harcokban gazdag évad utolsó mérkőzésén azt gondolom, ez is tiszteletre és csodálatra méltó.  ( na persze az sem elhanyagolható, hogy tegnap ezek a lányok még 40 fokban homokfociztak Bugacon )

 

De minden jó, ha a vége jó! Bár a 0-4-re nem lehetünk büszkék  ( Pádár Ancsa mesterhármassal búcsúztatta az idei bajnokságot + Csiszár Heni egy szerencsés góllal ) de arra igen, hogy  a csapat történetének  legjobb NB1-es  szezonját futotta.  Tegyük hozzá,  Nagy Anett  az egész szezonban a maródiak listáján volt, és Jakab Kata is rengeteget hiányzott, így nem tudott  100%-ban segítségére lenni a csapatnak.  De említhetnénk Molnár Juditot is, aki hosszú ideje, sérüléssel  bajlódva játszott.  Azaz, ahogy lenni szokott ez egy csapat életében, folyamatosan „helyzet” volt a pályán kívül is. 

Az EZÜST, ennek ellenére szépen csillog és mi pedig  – innen a „háttérből” –   őszintén mondjuk:

BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK LÁNYOK!  

 

Külön köszönjük Török Gábor úrnak, az MLSZ Női Bizottsága elnökének, hogy személyesen adta át a mérkőzés után az érmeket!

Vélemény, hozzászólás?