EZ TÖRTÉNT A HÉTVÉGÉN (VIDEÓVAL)

 

Astra- Kinderball SE Baja

Az elmúlt héten  együttműködési  szerződést kötöttünk a Bajai Kinderball SE-vel, mely kiválóan illeszkedik az Astra szatellit-programjába, így a Kiskunfélegyházi Bulls  mellett  már a második vidéki bázis alakult meg. Nem mellékesen egy  remek szakember – Kovács József ( UEFA „A”) – irányításával készülnek a lányok . A szülői értekezleten bemutatásra került Szabó Boglárka is, aki az Astra HFC U15-ös edzője, aki  bejelentette, hogy már az FTC elleni keretben is számít négy bajai kislányra.  Reménykedünk, hogy a híres Bajai Halászlé mellett, nemsokára a női foci is nagyon népszerű lesz a környéken.

 

NB1: 

Térjünk most rá a Szegedi Halászlére, ami szintén nem ismeretlen fogalom a honi ételkülönlegességek között, amit legjobban filézve és sok belsőséggel ( tartalommal )  szeretünk. Na, pont ez hiányzott a Szegedi AK – Astra –Persecutor FC  mérkőzésen.  Az 0-5 nagyon jól néz ki az étlapon,  de a játék „íze” hagyott kívánnivalót  rendesen.  Talán az eddig feltálalt ételek leggyengébbike volt  ez, ami még akkor is igaz, ha hozzátesszük, hogy a pálya talaja szintén nem volt magas színvonalú.  A történteket nem részleteznénk,  ( mindenki jobban jár ) de azt mindenképpen megemlítenénk, hogy a játékvezetők kiemelkedtek a mezőnyből, leginkább ők dicsérhetőek a pályára lépők közül.  Ide tartozik még, hogy az idén csapatunk beüzemelte a világhírű „JÓZSI” szoftvert, ami szállítja majd a statisztikákat a mérkőzésekről. A lekérdezett adatok szerint pl: a Kanadai táblázat így néz ki jelenleg:

 

1,Godvár Katalin:  4gól+5 gólpassz=9 pont

2,Sümegi  Éva: 7 gól+0 gólpassz=7 pont

3,Szabó Bogi:  0 gól +6 gólpassz= 6 pont

4.Pincze Gabriella: 4 gól+1 gólpassz=5 pont

 

 

FUTSAL NB1:

Az U13-as csapat után az U15 –ös korosztály is bemutatkozott a futsal utánpótlás bajnokságban. A mérkőzéseken óriási lehetőségük van a lányoknak, hogy fejlődjenek az 1-1 elleni és a rövid passzos játékban, nem beszélve a labdaérintések magas számáról, ami mindenképpen hasznos dolog a résztvevők számára.  Aki sokat jár ilyenekre, az rengeteget hasznosíthat későbbi pályafutása alatt, az ott szerzett tudásból és tapasztalatból— lásd — az NB1-es csapatunk ( Astra Kiskunfélegyházi Bulls ) táblázaton elfoglalt helyét.

 

A Tolna ellen is megtartotta veretlenségét  futsal élcsapatunk és Szabó Bogi show-t rendezett az összecsapáson.  7 rúgott gól és kb ugyan ennyi ziccer fűződik Bogi nevéhez, de Dominiká Dikanová  is nagyot alkotott ezen a meccsen, ahol ismét sarkazós góllal örvendeztette meg a játék szépségéért kilátogató szurkolókat.  Ettől függetlenül a fáradtság jelei mutatkoztak a csupán egyetlen cserével kiálló gárdán, így mindenképpen a frissítésre kell helyezni a hangsúlyt a következő hetekben. Mindenesetre magabiztosan vezetjük az NB1-es pontvadászatot és reményeink szerint ez így is marad majd a bajnokság befejezéséig.

 

 

Vélemény, hozzászólás?