PILLANATOK ALATT GYŐZTÜNK ( videóval )

 

Egyre több oldal foglalkozik a női focival, ami örvendetes. A legutóbbi bajnoki meccsünk tudósítását, a Fociclub.hu -ról „ollóztuk”:

Rákospalotán vizitált a listavezető és két – potyaízű – góllal begyűjtötte a három pontot. Már a találkozó elején kezdeményezőbben lépett fel Dombó János együttese, és bár ezúttal nem játszott olyan gördülékenyen, mint korábbi mérkőzésein, megőrizte száz százalékos mérlegét. Alig negyedóra kellett a csepelieknek, hogy bevegyék a palotai kaput. A tizennegyedik percben Pincze Gabriella lövése perdült be Mátra Borbála kezéről a kapuba. Két perccel később Sümegi Éva csúsztatott a hosszú alsóba szöglet után. A folytatásban bátrabb játékkal jött fel a Femina, ám a középpályán eladott labdák miatt nem tudtak gyorsan támadásba lendülni Herczku István tanítványai. Aztán huszonöt perc után kényszerű cserét kellett eszközölnie a hazai mesternek: Garamvölgyi Nikolett szenvedett combizomhúzódást, helyére Bukor Fanni érkezett. A második félidőben már a rákospalotaiaknak is akadt helyzetük, ám nem tudtak élni ezekkel a lehetőségekkel, így végül maradt az Astra-siker, amivel a rózsaszín-feketék megerősítették helyüket az élen.

 

1. FC Femina – Astra-Persecutor FC   0-2 (0-2)

 

Budai II. Stadion, 100 néző, vezette: Tamási Patrik (Budai-Pfeifer Renáta, Zsiga Gitta)

Femina: Mátra Borbála – Lukács Ágnes, Szeitl Szilvia, Beke Adrienn, Balogh Henrietta – Ködmön Kinga (Szundi Dorotina, 87.), Zólyomi Rebeka, Kanta Krisztina, Sándor Zita – Horváth Hanna, Garamvölgyi Nikolett (Bukor Fanni, 26.)

Astra: Kovács Klaudia – Gyöngyösi Alexandra, Pincze Gabriella, Sümegi Éva, Godvár katalin (Halászi Kinga, a szünetben) – Vidács Krisztina (Kakuszi Adrienn, 60.), Megyes Ágnes, Dominika Dikanová (Ács Noémi, 70.), Szabó Boglárka – Csorbai Nikolett, Benkő Mónika

g.: Pincze Gabriella (14.), Sümegi Éva (16.)

s.: Bukor Fanni (63.)

Gavalovits Sándor

www.fociclub.hu

 

Vélemény, hozzászólás?