GYŐZELEM EGY „BONYOLULT” NAPON (VIDEÓVAL)

 

 

„Hatpontos” rangadót nyertünk a Viktória ellen és ezzel reméljük, kifelé jövünk a hullámvölgyből. Mert ilyen ez a foci, egyszer lent… egyszer fent…. persze, az érmeket a végén azoknak adják, akik tudnak hozni egy jó átlagot, egész évben. Szerintem, mi tudunk.

 

 

 

Bárhogy is nézem, a tegnapi győzelmet is megérdemeltük, mert: 1.- meg akartuk nyerni a meccset,  2.-nem kerültünk magunk alá a vendégek egyenlítő gólja után sem, 3.- végig hittük, hogy sikerül és nem adtuk fel. A szerencse is az „ilyenek” mellé áll, szokták mondani a foci nagy öregjei. Erről jut eszembe, hogy Telek-Sümegi Éva sokadszorra a mezőny legjobbja nálam, ( remélem nem lesz válogatott újra, mert most van gyártásban sok-sok szórólapunk, amin Ő szerepel és a feliratban 57 x válogatott… nem szeretném, ha az 58. miatt,  újra kellene nyomtatnunk az egészet J ) most is kitűnt, harciasságával, rutinjával… szóval igazi vezéregyéniség és nem mellékesen az első félidőben az Ő góljával mentünk 1-0-ra. A remek erőket felvonultató szombathelyi gárda is megmutatta, hogy nem véletlenül tartják, a Jet-Sol liga egyik legjobb csapatának, hiszen idegenben is támadott és az utolsó pillanatig nem volt kétséges, hogy győzni érkezett Csepelre. Tisztelet az ilyen ellenfélnek, de ezen a meccsen az égiek, nekünk osztottak jobb lapot. Bár Marsai Nikolett „szerencsés góljával” ( ott kell lenni! )  még sikerült egalizálniuk, de Szabó Boglárka fejesére, már nem érkezett válasz, így  sikerült behúznunk a mérkőzést ezen a „bonyolult” vasárnapon.

 

 

Bonyolult= Egy napon volt a nagypályás és a futsal mérkőzésünk is, ami a sérültjeink miatt ( Fogl, Vidács, Csorbai ) nem tette egyszerűvé a csapat dolgát. De a sport a küzdelemről szól, és mi jól küzdöttünk! Gratulálunk a CSAPAT-nak!

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

 

Vélemény, hozzászólás?