NEM VOLT SZERENCSÉNK 0 PONTOT SZEREZTÜNK

 

Megvan az első vereségünk az idei bajnokságban. Egyik szemem sír a másik nevet, mert végre lekerült a „súly” a vállakról, mármint a nem lehet hibázni szempontból. De beigazolódott az is, hogy a szerencse se tud mindig besegíteni, még a legjobbaknak sem. A késői időpont miatt, ( és mert hét közben volt a találkozó ) sokan nem tudtak elmenni, de a hírek szerint így sem játszottunk alárendelt szerepet és tisztességes játékkal maradtunk alul. Ez, nagypályás felkészülési időszak idején, megsüvegelendő teljesítmény. Igaz, nincs is idő sopánkodni, mert a hétvégén már egy nemzetközi tornán vesz részt a csapat Szlovákiában, szintén a felkészülés jegyében. A szombathelyi meccsről meg álljon itt a futsal-hungary beszámolója:

 

A női Futsal NB I 14. fordulójának szerdára előrehozott mérkőzésén a Szombathelyi Egyetemi SE 3-1-re legyőzte az addig százszázalékos Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapatát. Ez annak tudatában is szenzáció, hogy a sereghajtó pozícióban tanyázó szombathelyiek Üveges Katalin, Tóth Klaudia és Sipos Lilla személyében klasszisokkal erősítettek, míg az éllovas Astrában meghatározó játékosok egész sora hiányzott, elég csak Zágor Bernadett, Pincze Gabriella, Halászi Kinga, Dombai Nagy Anett nevét említi. Ez persze nem csökkenti a SZOESE érdemeit, akik lelkesedésből, taktikai fegyelemből is jelesre vizsgáztak, kapusteljesítményük pedig egyenesen fenomenális volt. Kiss Emília ihletett formában védett, Sipos Lilla pedig két góllal járult hozzá a sikerhez.

 

Női Futsal NB I, 14. forduló

 

Szombathelyi Egyetemi SE – Astra Kiskunfélegyházi Bulls 3-1 (1-0)
Játékvezető: Huszár Balázs., Asszisztens: Vass István, Borbás János

 

SZOESE: Kiss Emília – Orbán Szandra, Megyeri Boglárka, Lehota Szimonetta, Sipos Lilla
Csere: Czene Mónika, Csibi Nóra Rita, Tóth Klaudia, Nagy Bianka
Edző: Szimán Bálint

 

Astra: Vincze Anikó – Megyes Ágnes, Gál Tímea, Szabó Boglárka, Rácz Zsófia
Csere: Dikanová Dominika, Vidács Krisztina, Gyöngyösi Alexandra
Edző: Dombó János

Góllövők: Sipos Lilla 2′, 31′, Orbán Szandra 32′ illetve Szabó Boglárka 29′

 

 

Dombó János (Astra Kiskunfélegyházi Bulls vezetőedzője): Őszintén gratulálok a Szombathely lelkes és odaadó játékához, valamint köszönjük Szimán Bálintéknak, hogy a nemzetközi tornán való részvételünk miatt hozzájárultak a mérkőzés időpontjának megváltoztatásához.

Szimán Bálint: Az előre kért védőmunka jól működött, amikor kihagytunk mindig ottvolt valaki aki segített. Talán ez volt az ami győztessé tett minket a mai napon. Azt gondoltam 100% kell mindenkitől, és ezt megis kaptam. Nagyszerű csapatom van, öröm ilyen társasággal dolgozni. mai győzelmünket a csapat oltárára helyezem.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

Vélemény, hozzászólás?