MEGYES ÁGI DÖNTÖTTE EL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budapest, MAFC Sportcsarnok. 2014. 11. 16-Vasárnap 18: 00, 9. forduló.

Játékvezetők: Takács Zoltán, Kerekes Norbert, Dobó Gábor.

 

BME FC: Hargas Annamária – Farkas Klaudia, Szekér Anita, Urbán Anett, Ganczer Hajnalka

Cserék: Ősz Csenge, Winternitz Zsuzsanna Ágnes, Fábián Dóra, Molnár-Sáska Ildikó, Dr.Monspart-Molnár Zsófia, Szabó Krisztina, Winternitz Anna, Szabó Ildikó, Winternitz Katalin. Vezetőedző: Csernai Gábor László.

 

 

Astra HFC: Vincze Anikó – Godvár Katalin, Szabó Boglárka, Dikanová Dominika, Megyes Ágnes

Cserék: Király Bianka, Pincze Gabriella Csilla, Kakuszi Adrienn, Szabó Nóra. Vezetőedző: Dombó János.

Gólszerző: Megyes Ágnes (3l.)

A forduló rangadója volt a BME – Astra összecsapás. Sok helyzetet alakított ki a listavezető, de kimaradtak a lehetőségek, hiszen a hazaiak szervezetten védekeztek. Az egyetemisták előtt is voltak lehetőségek, de nem sikerült betalálni. Gól nélkül zárult az első játékrész, ami ritka eset női futsalban.

 

Szünet után is folytatódott a hatalmas küzdelem. A félórás gólcsendet megtörték a vendégek, a 31. percben Megyes Ágnes megszerezte a vezetés, 0-1. A BME részéről nem érkezett válasz, így a rangadót egyetlen találattal a listavezető nyerte.

 

 

Dombó János: Egy nagyon nehéz mérkőzésen, egy kiváló csapat ellen sikerült rangadót nyernünk. Gratulálok mindkét csapat játékosainak, sok ilyen mérkőzésre lenne szükség a bajnokságban.

 

 

Csernai Gábor László: Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, mert a védekezésünk jól működött az egész mérkőzésen, szerintem a mérkőzés előtt bárki aláírná, hogy csak egy gólt kapna az Astra csapatától. Sajnos a támadó játékunk ma nagyon kevésnek bizonyult, főleg ami a határozottságot illeti. Ebben mindenképp fejlődnünk kell, ha rangadót akarunk nyerni, addig marad ellenfelünknek a gratuláció.

 

 

Varga Ferenc

Vélemény, hozzászólás?