FELNŐTT TORNÁN JÁTSZOTTAK A SIKLÓSI LÁNYOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Astra-Siklós alközpont december 18-án a siklósi Hotel Agóra Központi Szálloda és Étterem lovagtermében tartotta évzáró vacsoráját a hotel tulajdonosának támogatásával. Az edzői stáb az egyesület nevében megköszönte az éves munkát, az elért eredményeket, és az Astrás bögrék kiosztása és a vidám hangulatú vacsora után jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánt a lányoknak. Januárban mindenkit pihenten, újult erővel, győzni akarással várnak vissza!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A felnőttek között is helytálltak a fiatalok!

A siklósi Astra, ébredve téli álmából, egy felnőtteknek kiírt teremtornán vett részt Harkány városában. A hatcsapatos tornán csapatunk átlag életkora 14,5 év !!! volt. Az Astrát a következő játékosok képviselték:

Horváth Vivien, Mészáros Noémi, Hódi Dominika, Kovács Letícia, Kovács Zsófia, Bircsák Enikő, Varga Kata, Csontos Réka, Sajabó Boglárka

Edzők: Bircsák Gyula, Kovács József

Elért eredményeink:

Harkány-Astra 2:1 csapatunk gólját Bircsák Enikő lőtte. Egy nullás vezetésről két potyagóllal vesztettünk a felnőttek ellen.

Astra- PMFC 0:1. Fiatal lányaink az utolsó előtti percben kapott góllal kaptak ki az NB2-es PMFC felnőtt csapatától.

Astra-Mórahalom 2:0. Góllövő: Hódi Dominika (2) Izgalmas, jó mérkőzésen, nyertünk a mórahalmi felnőttek ellen.

Astra-Pmfcu17 2:0 Góllövő: Sajabó Boglárka, Kovács Zsófia. Az eredmény jól mutatja a két csapat közti pillanatnyi különbséget.

Astra-Katymár 2:0 Góllövő: Sajabó Boglárka (2) A nap végére mindkét csapat elfáradva lépett pályára, fiatal csapatunk rengeteg gólhelyzetet kidolgozva nyerte meg a találkozót.

A torna végeredménye:

1. Harkány 13 pont

2. Pmfc 10 pont

3. Astra Hfc 9 pont

4. Mórahalom 9 pont

5. Katymár 3 pont

6. Pmfc u17 0 pont

Az Astra Siklós jobb gólkülönbséggel szerezte meg a 3. helyezést, és ezzel az év első oklevelét és kupáját. Hódi Dominika elnyerte a torna legszebb játékosa címet. Gratulálunk a csapatnak!!!

 

Vélemény, hozzászólás?