REMEK KEZDÉS

Az idei évet is ott folytatta az Astra Kiskunfélegyháza HFC, ahol az előző évet abbahagyta a női futsal NBI alapszakaszában. Az Astra a bajnokság 12. fordulójában az Univerzum Sport Club vendégeként szerepelt és listavezetőhöz méltó módon fölényes, 5-0-ás sikert aratott. Az együttesből Szabó Boglárka négy gólig jutott. A találkozót lendületesen kezdte az Astra, amely már az első percben előnybe került Szabó Boglárka révén. A gólt nem sokkal később további két találat követte. Előbb ismét Szabó Boglárka, majd Gyöngyösi Alexandra bizonyult eredményesnek. (0-3) A háromgólos előny birtokában magabiztosan játszhatott a bajnokcsapat. Az Univerzum a góllövésben sem jeleskedett, ezúttal ugyanis nem sikerült feltörniük az Astra védelmét.

 

A második játékrész a bajnoki éllovas részéről újabb találatokat hozott. A jó formában játszó Szabó Boglárka a 23. és a 37. percben zörgette meg a hazai hálót, beállítva ezzel az 5-0-ás végeredményt. (0-5)

 

Női Futsal NBI 12. ford. 2015. 01. 27.

Univerzum Sport Club- Astra Kiskunfélegyháza HFC (0-3) 0-5

gólszerzők: 1. p. Szabó Boglárka, 6. p. Szabó Boglárka, 8. p. Gyöngyösi Alexandra, 23. p. Szabó Boglárka, 37. p. Szabó Boglárka

 

 

Vélemény, hozzászólás?