„Hosszú” lesz a hétvége

beharangozo

Egy nappal korábban jelentkezünk csapataink hétvégéi programjával, hiszen U18-as csapatunk már holnap pályára lép.

 

Korcsogh Orsi csapata a DEAC-DVSC csapatát fogadja, akikkel a második fordulóban 3-3-as döntetlen játszott Debrecenben. Akkor a mérkőzés végeredménye nem igazán tükrözte a játék képét, ugyanakkor a DEAC csapata rendkívül veszélyes, hiszen hazai pályán a Ferencváros ellen is döntetlent ért el, és az utóbbi fordulóban egy hatossal szórta meg a Viktóriát. Szükség lesz lányaiknak “nagyobb sebességre kapcsolni”, ha be akarjuk gyűjteni a három pontot!

 

U18

 

Astra-Selector HFC – DEAC-DVSC

Helyszín: CSHC pálya (Csepel, Szentmiklósi út)

Időpont: 2016. november 18. (péntek)

Kezdés: 12.00 h

 

Csapataink szombaton pihennek, vasárnap viszont három csapatunk is pályára lép.

 

Jet-Sol Liga

 

NBI-es csapatunknak ismét nem lesz könnyű dolga. Az előző fordulóban a bajnoki címre törő Viktóriát fogadták Dombó János tanítványai, vasárnap, az utolsó őszi fordulóban pedig az ETO vendégeként lépnek pályára. Az Újpest elleni vereség után, a Viktória ellen már rendkívül összeszedetten futballoztak a lányok, reméljük, hogy még rá tudnak erre erősíteni, és meg tudják lepni a győrieket!

 

Győri ETO FC- Astra-Selector HFC

Helyszín: Győr, Győri ETO Stadion

Időpont: 2016. november 20.

Kezdés: 11.00 h

 

U15 Nagypálya, Keleti csoport

 

Király Bianka és Bircsák Gyula csapata a St. Mihály FC csapatát fogadja vasárnap a Szentmiklósi úton. A csapat jelenleg harmadik helyen áll a tabellán, és a mérkőzés eredményétől függetlenül, ezen a nagyon imponáló harmadik helyen fognak telelni! Az előző mérkőzés hatalmas harcban dőlt el a javunkra Szegeden (4-3), reméljük a lányok ismét begyűjtik a három pontot, hiszen a tavaszi pontvadászatban szükség lesz rá, ha meg akarjuk őrizni a jelenlegi pozíciónkat!

 

Astra-Selector HFC – St. Mihály FC

Helyszín: CSHC pálya (Csepel, Szentmiklósi út)

Időpont: 2016.november 20.

Kezdés: 13.00 h

Csak hogy a legkisebbek se maradjanak mérkőzés nélkül szintén vasárnap Pesterzsébeten az ESMTK pályán kerül sor az akutális U13-as Bozsik tornára. A kicsik eddig is remekül helyt álltak a fiúk között, reméljük az utolsó őszi tornát is pozitív élményekkel zárják majd.

 

U13 Bozsik torna

Helyszín: Pesterzsébet, ESMTK pálya (Zodony utca)

Időpont: 2016.november 20.

Kezdés: 10.00 h

 

A mérkőzésekre minden szurkolót szeretettel várunk!

Hajrá Astra!

 

Vélemény, hozzászólás?