A vonat nem vár…

15079089 1809377459276725 6633583196510993610 n

Amennyiben csak a tényeket vesszük figyelembe, miszerint a Győri ETO Parkban lányaink gólnélküli döntetlent játszottak a házigazdákkal az NBI őszi záró fordulójában örülhetünk. Örülhetünk annak, hogy az utolsó két fordulóban csapatunk hálóját csak egyszer tudták bevenni, akkor is csak büntetőből. Sajnálkozhatunk ugyanakkor, hogy mi az utolsó két fellépésünkkor eredménytelenek voltunk. Ha a vidámparkra gondolok, eszembe jut, hogy ezek a meccseink olyanok voltak, mint a hullámvasút, egyszer lent, egyszer fent. Az eme járgányra jegyet váltó állampolgárok biztosak lehetnek abban, hogy izgalmakban nem lesz hiány, jó néhány éles kanyar is tarkítani fogja útjukat, de tudhatják, hogy nagyobb problémák nélkül megússzák a kalandot. Lányaink ezúttal is hozták a megalkuvást nem tűrő játékukat, nem ismertek elveszett labdát, de bizony érezhető, hogy van, akinek jót fog tenni a szünet. Kovács Klaudiából áradt a nyugalom, Gál Timon és Vidács Kriszti, a tőlük megszokott higgadtsággal állták útját a hazai támadásoknak. Nem szeretnék mindenkit kiemelni, mert ez a hullámvasút az egész szezonunkat kísérte.
Elgondolkodtató azonban az, hogy csapatunk veretlenül hozta le az ETO elleni találkozókat, pedig a két egyesület lehetőségei nem említhetőek egy lapon. Most akkor fent van a hullámvasút, vagy lejtmenetben? Jogosan tesszük fel a kérdést, melynek megválaszolása nem könnyű.
Nagypályás szezonunkból egy mérkőzés van hátra, melyet a Viktória FC Szombathely vendégeként vívunk meg az Illés Akadémia sporttelepén szombaton 16:30 h-kor FÖRCH Női Magyar Kupa mérkőzésen.
Remélem megengednek egy észrevételt, hadd szóljon bele mondhatni a csapos… maradjunk az emelkedőn levő hullámvasútba, és ne szálljunk át a szellemvasútra!

A vidámparkban is van egy vezetője a hullámvasútnak, ahogy csapatunknak is Dombó János személyében. Ő értékeli a győri mérkőzést:  „Gratulálok a lányoknak a mai teljesítményükhöz,  egy nagyon jó csapat otthonából sikerült egy pontot elhoznunk. Sárosi Csilla súlyos sérülését nagyon sajnáljuk, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!
Sok sikert kívánok az ETO csapatának a felsőházi küzdelmekhez!”

 

A mérkőzés jegyzőkönyve a képre kattintva megtekinthető!

 

 

A mérkőzés összefoglalója

 

 

foto: Győri ETO Facebook

Vélemény, hozzászólás?