Bátrabb játék kell!

kelenu16

Hétvégén elkezdődtek a nagypályás utánpótlás bajnokságok is. U16-os csapatunk a Kelen SC csapatához látogatott az első fordulóban. A nyáron több új játékos is érkezett csapatunkba, volt olyan, akinek ez volt az első nagypályás mérkőzése, illetve többeknek új poszton kellett bizonyítania. Ennek köszönhető az, hogy sajnos nem sikerült sokszor megtartanunk a labdát, nem mindig találták meg a passzokkal egymást a lányok. Az első félidőben mégis jól helyt állt a csapat, csak az utolsó percben sikerült az ellenfélnek vezetést szereznie.

A félidőben próbáltuk rendezni a sorokat, kicsit átszerveztük a csapatot, de sajnos ez sem vezetett eredményre a 44. és a 46. percben is gólt szerzett ellenfelünk.

Ezután is igyekeztek a lányok, aminek meg is lett az eredménye: a 49. percben Szirényi Vivi szépített (3-1). Sajnos az 50. percben tovább növelték előnyüket a kelenes lányok, és 4-1-re végül megnyerték a mérkőzést.

A mérkőzésből annyit kell tanulságként levonnunk, bár hogy tudjuk azt, hogy egyénenként ügyes lányok játszanak a csapatunkban, de csapatként még össze kell szokni, és sokkal bátrabban, határozottabban kell játszani.

Annak kifejezetten örültünk, hogy az alig 13 éves Kirchner Anna játékával kiemelkedett a mezőnyből, illetve Török Noémi remek védésekkel mutatkozott be a nagypályás bajnokságban.

Fel a fejjel lányok, a következő meccs jobb lesz!

 

Kelen SC  – Astra-4IG-HFC 4-1

g:Jósvai Brigitta (2), Herczik Dorina, Árvay Hanna Eszter ill. Szirényi Vivien

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

 

Vélemény, hozzászólás?