U19 viktria

U19 Gólzáporos győzelem a nyitányon!

U19-es csapatunk vasárnap a Haladás Viktória csapatát fogadta Csepelen a CSHC pályán.

Szerencsére az időjárás megkegyelmezett nekünk, és a pálya is alkalmas volt a mérkőzésre az éjszakai nagy esőzés után.

A lányok bizakodóan vágtak neki a mérkőzésnek, illetve szerettek volna visszavágni a tavasszal elszenvedett vereségért is. Jól indult számunkra a mérkőzés szinte azonnal átvette csapatunk a játék irányítását, és ezt az egész mérkőzésen fenn is tartotta. A lányok rengeteg helyzetet alakítottak ki, helyenként szép támadásokat is vezettek, a kérdés csak az volt, ki szerzi U19-es csapatunk első gólját a 2017/2018-as szezonban. Erre a 9.percben meg is kaptuk a  választ:  Vígh Diána okos labdát kapott Léner Fannitól, és a Kecskemétről igazolt támadónk megszerezte első gólunkat a bajnokságban. (Illetve önmaga első gólját az Astra színeiben.)

A játék képe továbbra sem változott tetszetős támadásokat vezettünk, sok helyzetet alakítottunk ki, és ennek megfelelően jöttek is a gólok sorban: Léner Fanni duplázott a 14, illetve a 29. percben, majd Németh Andi szerzett fejesgólt, és hogy ne legyen hiányérzete a második féliődben lábbal is megtette ugyanezt. A második félidő 64. percében Léner Fanni meglőtte harmadik gólját is, a 67. percben pedig Hatala Bogi növelte előnyünket. A 75. percben Vígh Dia keretet adott a gólok sorának, ő lőtte az elsőt, és az utolsót, ezzel csapatunk 8-1-re megnyerte a mérkőzést.

Nem játszottak rosszul a lányok, ugyanakkor a koncentrációval akadtak gondok a helyzetkihasználás terén, ezen mindenképp javítani kell a későbbiekben.

A jó kezdés viszont nagyon fontos, és a fölényes győzelem reméljük önbizalmat ad a továbbiakhoz!

Szép volt lányok, gratulálunk!

 

Astra-4IG- HFC – Haladás Viktória 8-1

G: Léner Fanni (3), Németh Andrea (2), Vígh Diána(2), Hatala Boglárka illetve Kovács Virág

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

 

Vélemény, hozzászólás?