U16 Minden kezdet nehéz

U16

Nyárias hétvégén  hazai környezetben lépett pályára U 16-os együttesünk.. Ellenfelünk a FC Hatvan gárdája volt, akikkel a tavalyi szezonban is nagy csatákat vívtunk. Erre a korosztályunkra jellemző, hogy a budapesti és siklósi alközpontunk játékosaiból áll össze a Csapat, valamint az is, hogy az aktuális versenykiírás szerint többen „kiöregedtek” ebből a korosztályból. Ami azonban változatlan maradt, hogy Szirényi Vivi ezúttal is felvette góllövő cipőjét, és megszerezte a vezetést csapatunknak a mérkőzés 17. percében. A vendégek nem adták fel, még az első félidőben egyenlítettek. Az egálból kezdődő második félidő is kemény, mondhatni férfias küzdelmet hozott, ahol csak egy gól esett, ezt csapatunk legfiatalabb játékosa, Kirchner Anna Doroti szerezte, megszerezvén első győzelmét  csapatunknak. Astra-4IG HFC-FC Hatvan 2-1 !

 

Király Bianka értékelte a mérkőzésen történteket:

“Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem, a helyzet kihasználásunkon van még mit csiszolni. Nem szakadt szét a csapat, a középpályát mi uraltuk. A Hatvan a védők által előreívelt labdákból próbált gólt szerezni, ami egyszer sikerült is.”

 

Szép volt lányok! Gratulálunk!

 

Astra-4IG-HFC – FC Hatvan  2-1

G: Szirényi Vivien, Kirchner Anna ill. Tóth Mercédesz

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető.

 

Nagypályán U 16- csapatunk legközelebb Újpesten vendégszerepel majd, szeptember 30-án, de 3/4 pályán 2017. szeptember 17-én 10:00 órai kezdettel a Budapest Honvéd vendégeként lépnek pályára lányaink a kispesti Bozsik stadionban.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?