U19 24 gól Diósgyőrben!

IMG 20170910 133817

U19-es csapatunk a DVTK csapatának vendégeként lépett pályára vasárnap Diósgyőrben. Ellenfelünk a nyár folyamán igen csak átalakult, és ez már a mérkőzés első percében érezhető volt, amikor is lányaink Hatala Bogi révén vezetést szereztek. Csapatunk végig dominált a mérkőzésen, rengeteg helyzetet alakítottak ki a lányok. 24 gól után nehéz azt mondani, hogy sok helyzet kimaradt, pedig az igazság az, hogy nem minden tiszta helyzet végén koncentráltak eléggé a lányok, így sokszor hibáztunk, illetve az ellenfelünk kapusa Szabó Lili nagyon sokszor kiszolgáltatott helyzetben is bravúrosan védett.

A második félidőben folytatódott az, ami az elsőben is történt, igazából a kérdés csak annyi volt, hogy mennyi lesz a vége, hány gólt sikerül szereznie csapatunknak a 80 perc alatt.

Végül huszonnégy góllal zártuk a mérkőzést, amelyből Hatala Bogi, és Léner Fanni lőtte a legtöbbet, mindketten hét gólt szereztek, igaz Fanni egyszer büntetőből is eredményes volt. A nyáron Kecskemétről igazolt Vígh Diána is igazolta, hogy remek formában van, és hat góllal keserítette meg ellenfelünk életét, Nádudvari Anna pedig négy góllal járult hozzá csapatunk nagyarányú győzelméhez.

Az első két forduló után elmondhatjuk, hogy csatárainknak sikerült “belőni” magukat a következő mérkőzésekre, és reméljük azt, hogy mindenkiben maradt még gól a szombati Kóka elleni összecsapásra, hiszen az NBI-es rutinnal rendelkező ellenfelünk ellen sokkal nehezebb feladat vár majd a lányokra.

 

DVTK – Astra-4IG-HFC  0-24

G: Léner Fanni (7), Hatala Boglárka (7), Vígh Diána (6), Náduvari Anna (4)

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Szép volt lányok! Gratulálunk!

 

Vélemény, hozzászólás?