Katik napja Újpesten!

ute-astra

Kellemes nyári estén, egy sikeres hétvége záróakkordjaként lépett pályára NBI-es csapatunk az UTE vendégeként a Szusza Ferenc Stadionban. Dombó János csapata semmit nem bízott a véletlenre, már a mérkőzés kezdő sípszavától magához ragadta a kezdeményezést, és a nyolcadik percben egy szögletet követően Fogl Katalin fejelt a hazai kapuba. Lányaink nem álltak le, érett az újabb gólunk, mely egy szűk félóra múlva érkezett el, ekkor is Fogl (Matula) Kati volt eredményes. Mikor már mindenki a félidő végét várta Krascsenics Csillát csak szabálytalanul tudták szerelni a büntetőterületen belül, a megítélt tizenegyesből csapatkapitányunk, Godvár Kati gurított a bal sarokba.A félidőben, UTE-Astra 0-3 !
Lányaink a második félidőben is folytatták szemre tetszetős játékukat, és újabb két szép góllal ajándékozták meg a szép számban kilátogató szurkolókat. Először, élete első NBI-es találatát szerezte meg Gimes Georgina, majd negyed órával a vége előtt Godvár Kati lőtte ki a jobb alsót, ahogy a köznyelveben monda szokták, a ” Flórián térről”. Csapatunkban néhány gól benne maradt, de örömteli, hogy négy fordulót követően a tabella harmadik helyén áll, bár tisztában vagyunk azzal, hogy a neheze és a java, csak ezután következik a számunkra.

Dombó János ezúttal is szívesen értékelt a mérkőzés után: “Ünnep és nagy megtiszteltetés a számunkra egy ilyen stadionban pályára lépni. A lányok fegyelmezetten játszottak, a helyzetkihasználáson azonban még van javítanivalónk, igaz egy 5-0 arányú győzelem után ne legyünk elégedetlenek.Gratulálok a csapatnak!”

 

Újpest FC – Astra-4IG-HFC 0-5

G: Fogl Katalin (2), Godvár Katalin (2), Gimes Georgina

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót nagypályán, legközelebb csapatunk szeptember 24-én fogadja a Haladás Viktória csapatát Üllőn. Nem marad azonban a csapat mérkőzés nélkül, vasárnap elkezdődik a futsal bajnokság, a Göcsej csapatát fogadják Dombó János lányai Kiskunfélegyházán a KÉSZ Arénában.

Íme az Újpest elleni mérkőzésünk összefogalója:

 

 

Vélemény, hozzászólás?