Ünnepeltek a legkisebbek is

Szerdán búcsúztatta az évet U14-es, és U11-es csapatunk. A vidám évzárón megajándékozták egymást a lányok, bár a legkisebbeknél egymás jellemzése még nehézkesen ment. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a játékosok alig néhány hónapja kezdték el szeretett sportágunkat.  Ez a néhány hónap azonban elég eseménydús volt: öt Bozsik torna, és egy futsal forduló van a hátuk mögött. Elmondhatjuk, hogy mindegyik leányzó hatalmasat fejlődött önmagához képest. Egyeseknél a kommunikáció, másoknál a türelmetlenség jelentett problémát, de kijelenthető, hogy ezekben rengeteget léptek előre a kicsik. Technikai téren szintén látható a fejlődés, az edzői team legnagyobb örömére. Összegezve az őszi szezont, az is elmondható, hogy kezdenek csapatként is funkcionálni a lányok, vagyis együtt, és egymásért dolgozni.

U14-es csapatunk Vancsik Zsolt irányítása alatt kezdte meg a munkát körülbelül három hónapja. A cél az volt, hogy a lányok az egyéni fejlődésük mellett, csapatban is tudjanak már gondolkodni, ezért elsődlegesen a védekezés megszervezése volt a fő feladat. A lányok hamar egy hullámhosszra kerültek edzőjükkel, egyre bátrabban, és ügyesebben hajtották végre az edzéseken a feladatokat, emellett a mérkőzéseken is látszott az elvégzett munka gyümölcse, hiszen mind az egyéni, mind pedig a fent említett csapat-célokat sikerült ebben az időszakban megvalósítani.
Az U14-es kiemelt bajnokság közép csoportjában az ötödik helyen telel csapatunk, de már az őszi szezon végén, az erősebb csapatok ellen is látszott a lányokon az előrelépés. A Pest megyei U15-ös bajnokságban pedig, ahol csapatunk ezüstérmes pozícióból várhatja a tavaszi küzdelmeket, mindössze öt gólt kaptak a lányok, és harminckétszer találtak ellenfeleik kapujába. Ebben a bajnokságban egyébként játékosunk, Bajza Kata tizenegy gólos, és ezzel a harmadik helyen áll a góllövők versenyében.

Gratulálunk összes játékosunknak az őszi szezonban nyújtott teljesítményéhez, illetve szeretnénk megköszönni a szülők segítségét, hiszen ahogy sokszor elmondtuk már, nélkülük ez nem működhetne ilyen jól!


Jó pihenést, és Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?