Folytatódtak a Futsal7végék

Szombaton és vasárnap is érdekelt volt csapatunk a Pest megyei Futsal7végén. Szombaton elkezdődtek az U15-ös leány bajnokság küzdelmei, ahol két csapattal is indult klubunk. A torna rögtön csapataink egymás elleni mérkőzésével kezdődött. A lányoknak nem volt könnyű egymás ellen meccselni, hiszen naponta együtt edzenek, és egymásért küzdenek, de ezen felülemelkedve sikerült egy remek mérkőzést játszaniuk egymással. Ezután mindkét csapatunk 1-1 mérkőzést játszott még a játéknapon, mégpedig a Csepel FC gárdájával, amely mérkőzéseket mindkét csapatunk győzelemmel zárta.

A mérkőzések jegyzőkönyvei IDE kattintva megtekinthetők.

Vancsik Zsolt utánpótlás edző, Astra II. csapat: “Törökbálinton voltunk Pest megyei futsal U15 leány tornán, ahol két mérkőzést játszottunk. Az első meccsen hazai rangadót vívtunk a Király Bianka vezette U15 Astra csapata ellen. A mérkőzést  egy kicsit megilletődve kezdtük, az idősebb és tapasztaltabb csapattal szemben, inkább védekeztünk, és próbáltunk új játékelemeket gyakorolni. Végül 2:0-ra győztek a nagyobbak. A második mérkőzésen a szintén idősebb, és fizikálisan erősebb Csepellel játszottunk, a lányok itt már felszabadultan, és csapatként játszottak, sikerült is győznünk 3:2-re.”

Gratulálunk minden játékosunknak!

Vasárnap került megrendezésre az U13-as korosztály játéknapja Bugyin, ahol ismét profi rendezés várt a csapatokra. Lányainkra ezúttal is nehéz ellenfelek vártak, hiszen a Szigethalom II. és III. , valamint a Csepel FC  is jelentős játékerőt képviselő fiú csapattal nevezett a tornára. Ebben a korosztályban már kiütközik a fiúk fizikai fölénye, főleg úgy, hogy csapatunkban több U11-es korosztályú leány is pályára lépett, akik alig néhány hónapja látogatják edzéseinket. Gólt ezúttal nem sikerült szereznünk, kellemetlen perceket ellenfeleinknek annál inkább. Fontos megemlíteni, hogy először szerepeltünk két korosztályból összeállított csapattal, és a lányok az első perctől kezdve csapatként viselkedtek.

Hatalmas gratuláció illet minden résztvevőt!

Bakonyi Csaba utánpótlás edző: „Hallatlanul büszke vagyok a lányokra, mert minden jelenlevő a tudásának maximumát nyújtotta, és végig csapat voltunk. El kell fogadnunk, hogy a fiúk erősebbek, hiszen több éve, ideje futballoznak, mint lányaink. Köszönöm a szigethalmi és a csepeli csapatnak, hogy  végig ellenfélként álltak hozzánk, nem becsülték le a lányokat, valamint, köszönjük minden szurkolónknak, hogy eljöttek, és buzdítottak minket!”

U11-es csapatunk január 19-én, U13-as csapatunk január 20-án folytatja küzdelmeit a PMF7vége keretében Dunavarsányban, az Árpád Fejedelem Általános Iskola tornatermében.

Szép volt lányok!

Hajrá Astra!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?