U15-ös csapatunk bent van a döntőben!

Szombaton és vasárnap zajlottak a Pest megyei U15-ös leány bajnokság helyosztói, illetve két csoportban a felsőház küzdelmei a négyes döntőért. A kettes számmal jelzett csapatunk a középház 1-es csoportjában próbálta kiharcolni a minél jobb helyezést. A lányok nagyon igyekeztek, de a Veresegyház csapata kiemelkedett a mezőnyből, és hiába játszott másik két ellenfelével döntetlent csapatunk, jobb gólaránnyal csak a negyedik helyen tudta zárni a csoportot. (A Szent Pál Akadémia ellen 0-0, a Piliscsaba ellen pedig 1-1 lett az eredmény. Gólunkat Halász Anna szerezte.)
Astra I-es csapatunknak a final fourba jutás volt a cél. A két felsőházi csoportból az első két helyezett jutott tovább a február 23-i döntőbe. Csapatunkban sok volt a beteg, de még így is sikerült kiharcolni a döntőbe jutást. A KISE ellen kezdtek lányaink, ahol 1-0-ás félidőt követően, 3-2-re győzött csapatunk. Góljainkat Godzsa Ivett, és Kirchner Anna (2) szerezték.
A második mérkőzésen az Isaszeg Bázis SC ellen játszott csapatunk, amely együttes tulajdonképpen az MTK teljes játékoskeretét foglalja magába. Nagyon igyekeztek a lányok megnehezíteni ellenfelük dolgát, ez az első félidő feléig sikerült is, akkor 2-1 volt az állás az “MTK-sok” javára. Ezután kicsit ellépett ellenfelünk, hiszen a félidőben 3-1-re majd a második játékrész elején már 4-1-re is vezetett az isaszegi gárda. Lányaink azonban nem adták fel, még egy gólt tudtak szerezni, így 4-2-re végződött a találkozó. Góljainkat Kirchner Anna szerezte.
A célt sikerült elérni, lányaink bejutottak (csak úgy mint tavaly) a legjobb négy csapat közé a Pest megyei U15-ös leány Futsal7végén, ahol az elődöntőben az Airnergy FC-vel csapnak majd össze.

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?