Szuper kezdés U14-ben!🥳

U14 DĂ©l-nyugati csoport 2. fordulĂł

Astra HFC-SiklĂłs – MLE 7-1  (5-1)
⚽️: Pálfi Fanni (4., 10., 21., 65.), Novák Alexandra (11.), Barna Gabriella (17.), Szilvás Kinga (63.) ill. Kiss Emma (16.)

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

U14-es csapatunk is megkezdte szombaton a 2020/2021-es bajnokságot, az MLE csapatát fogadták lányaink Siklóson a Mehring Lajos Sportcentrumban.

A mérkőzés elejétől kezdve lányaink irányították a játékot, sőt a meccsen négy találatot jegyző Pálfi Fanni, már a 4. percben megszerezte a vezetést csapatunk számára. Belső védőnk nagyon jó formában volt a találkozón, a négy találatból kettőt félpályán túlról szerzett szabadrúgásból. A találkozó 11. percében már 3-0-ra vezetett csapatunk, Pálfi Fanni duplázott, és Novák Alexandra is bevette az MLE kapuját. A 16. percben szépített az MLE, Kiss Emma volt eredményes, de ezzel el is lőtte minden puskaporát a vendég együttes. Nem is örülhettek sokáig, hiszen a 17. percben Barna Gabriella tovább növelte csapatunk előnyét, méghozzá egy szép egyéni akció után (Gagának ez volt az első gólja tétmérkőzésen csapatunkban). A 4-1-es vezetés tudatában sem álltak meg a lányok, a 21. percben ismét Pálfi Fanni volt eredményes.

A második félidőben sokáig nem született gól, bár a helyzetek, lehetőségek megvoltak, de nem sikerült betalálni ellenfelünk kapujába, egészen a 63. percig, amikor is gyorsan két gólt is lőttek a lányok. A 63. percben Szilvás Kinga, a 65. percben pedig ismét Pálfi Fanni volt a gólszerző, ezzel keretbe is foglalta a találkozót, hiszen ő szerezte csapatunk első, és utolsó találatát is a mérkőzésen.

Óriási gratuláció jár a lányoknak a 7-1-es győzelemért, főleg hogy játékoskeretünk többsége most ismerkedik az U14-es kiemelt bajnoksággal, eddig csak a Baranya megyei mérkőzéseken léptek pályára a lányok. 

Reméljük, hogy hasonló lesz a folytatás is!

Csapatunk következő mérkőzésére jövő héten szerdán kerül sor, Bólyban lépnek pályára a lányok a Pécsi Sport együttese ellen!

Szép volt lányok! Gratulálunk!🤩💪

Vélemény, hozzászólás?