26 gólt szereztünk az U16-os meccsen🤩

U16 NP Keleti csoport 9. forduló

Astra HFC-Üllő – Debreceni EAC 26-1 (13-0)
⚽️Barna Gabriella (8), Reibl Orsolya (6), Godzsa Ivett (4), Nagy Barbara (4), Kovács Rebeka (2), Gáspár Viktória, Purczeld Zsuzsanna

U16-os lányaink ma nagypályán a keleti csoportban a DEAC együttesét fogadták Üllőn. Aktuális ellenfelünkről elöljáróban annyit tudtunk, hogy nem sok mérkőzést játszottak le eddig nagypályán, és azokon is többnyire nagyarányú vereséget szenvedtek, így bizakodóan vágtak neki lányaink a találkozónak. 

A mérkőzés elejétől kezdve látszott, hogy nagy különbség van játékerőt illetően a két együttes között (csapatunk javára), és ez a második perctől kezdve gólokban is megmutatkozott. Igazából futószalagon gyártották lányok a helyzeteket, lehetőségeket, és ezeket többnyire értékesíteni is sikerült nekik. Reibl Orsolya tehát már a második percben feliratkozott a gólszerzők hosszú listájára és ezután gyakorlatilag  2-3 percenként potyogtak a gólok a debreceni kapuba. A félidőben már 13-0-ra vezettek lányaink, a második játékrészben pedig szintén nem adták 13 gólnál alább. 

A találatok hosszabb leírásától ezúttal most eltekintenénk, de a gólszerzőket mindenképp érdemes megemlíteni, hiszen nagyon sokan megérdemelték már az eddig elvégzett munkájuk alapján, hogy eredményesek lehessenek. Barna Gabriella a mezőny legfiatalabb tagjaként 8 gólt szerzett, Reibl Orsolya hatszor talált a DEAC kapujába, Godzsa Ivett, és Nagy Barbara négyszer volt eredményes, Kovács Rebeka kétszer, Gáspár Viktória és Purczeld Zsuzsanna pedig egyszer vette be  a debreceni kaput. 

Az 55. percben ugyan ellenfelünk lőtt egy becsület gólt, de még ez is belefért ilyen gólzáporos győzelem mellett. 

Gratulálunk a lányoknak, reméljük ebből a győzelemből erőt tudnak meríteni a folytatáshoz, melyre már csütörtökön sor kerül,  amikor is Kazincbarcikán lép  majd pályára csapatunk. 

Szép volt lányok! Csak így tovább!💪👏🥳

 

Vélemény, hozzászólás?