Szabó Boglárka ismét az Astrában!

A 2022/2023-as szezonra több játékossal is bővült felnőtt NBI-es csapatunk kerete. Cikksorozatunk első részében Szabó Boglárkát és Antalicz Alexandrát mutatjuk be.

Szabó Bogit az Astra szimpatizánsoknak talán nem is kell annyira bemutatnunk, hiszen Bogi 2011-2020-ig az Astrát erősítette és klubunk jogelőd csapataiban is játszott már (Íris SC, Taksony SE), így gyakorlatilag saját nevelésű játékosunk. Labdarúgásban és futsal szakágban is tagja volt bajnok, és kupagyőztes csapatainknak, valamint az “A” válogatottban is szerepelt korábban. Nagyon örülünk, hogy ismét NBI-es együttesünk soraiban tudhatjuk, hiszen csapatunknak nagy szüksége van a rutinjára a pályán, valamint a pályán kívül is sokat tanulhatnak tőle a fiatalok.
🎤„Mivel a gyerekek már nagyobbacskák elkezdtünk gondolkodni a férjemmel, hogy mi lenne, ha visszatérnék a pályára. Nekem tetszett az ötlet, Zsolti pedig teljes mértékben támogatott benne. Logisztikailag két csapat jöhetett szóba a Soroksár és az Astra. Először a belvárosiaknál próbálkoztam, de mivel nem fix időpontokba voltak az edzések nehéz volt megoldani a bejárást, és úgy igazán a helyem sem találtam. Úgyhogy végül úgy döntöttünk visszatérek az Astrába. A csapat sokat változott, sok új játékos van, de azért vannak régi motorosok is, akikkel sok közös emlékünk van. Szerintem jó kis csapatunk lesz, össze kell még szoknunk és sok munka vár ránk, de remélem egy sikeres szezonnal tudok visszatérni a csapatba, ahol tinédzserként kezdtem és most négygyermekes anyukaként bizonyíthatok.”

Antalicz Alexandra a Soroksár együttesétől érkezett klubunkba, így fiatal kora ellenére NBI-es múlttal is rendelkezik már. Szasza Sülysápon kezdett el futballozni, három évet Tápiószecsőn játszott és 2015-ben került a Kóka KSK együtteséhez. Kókáról egyenes út vezetett a Ferencvárosba, ahol az FTC utánpótlás csapatainak meghatározó játékosa volt. A Ferencvárosból 2020 nyarán került Soroksárra és komoly szerepe volt abban, hogy csapata feljutott az első osztályba. A nyári felkészülést már csapatunkkal kezdte meg és reméljük, hogy sokat tud majd hozzátenni csapatunk játékához.

🎤„Már egy ideje tervezgettem a csapatváltást, ki szerettem volna törni a megszokott közegből a fejlődésem érdekében. Erre az Astra csapatát abszolút megfelelőnek találtam, így rájuk esett a választásom. Az elmúlt pár hetet tekintve, amit itt töltöttem egyáltalán nem bántam meg a váltást. Nagyon jól érzem itt magam, mindenki kedves és befogadó. A csapat nagyon pozitív irányba halad, jobbnál jobb edzőmeccseket játszunk, és a felkészülés végére már össze is szoktunk. Az edzések változatosak, színvonalasak, de a jó hangulat sem marad el. Mindehhez társulnak a profi körülmények és a stábtagok segítőkész munkája. Jó választásnak tartom az Astrát, remélem a bajnokságban kifizetődik a csapat kemény munkája, és szép eredményeket érünk el.”

Sok sikert kívánunk, hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?