18 gól a Siófok ellen!

Astra HFC – Siófoki Bányász SE 18-0 (7-0)
g: Angyal Dorottya (7), Balogh Mercédesz (4), Balogh Orsolya (4), Szuja Anna (2), Nádudvari Anna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Oravecz Emma – Szenyán Emese (Szenyán Melinda), Gogolák Sára (Hollósi Tünde), Nádudvari Anna, Turbucz Anna (Purczeld Zsuzsanna), Fejér Zsuzsanna, Szuja Anna, Balogh Orsolya, Balogh Mercédesz, Godzsa Ivett (Bagdi Doroti), Angyal Dorottya

U19-es csapatunk ma pótolta a harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzését a Siófoki Bányász ellen. Ellenfelünkről nem volt túl sok információnk, hiszen a mai volt az első mérkőzésük ebben a szezonban. 

Lányaink az első perctől magukhoz ragadták a kezdeményezést és a 2. percben megszerezték a vezetést Angyal Dorottya találatával. Ellenfelünk csak pillanatokig tudta birtokolni a labdát, csapatunk hatalmas fölényben játszott és sok helyzetet dolgozott ki, amelyből hetet sikerült az első félidőben értékesíteni. A második félidőben még jobban kiszakadt  a gólzsák, Angyal Dóri hét góllal zárt, Balogh Mercédesz és Balogh Orsolya négyszer talált a siófoki kapuba, Szuja Anna mindkétszer sarokrúgás után volt eredményes, Nádudvari Anna pedig büntetőt értékesített, így tizennyolc gólt szereztünk. 

U16-os csapatunkból Oravecz Emma, Szuja Anna és Hollósi Tünde először játszott az U19-es csapatban és bizonyították, hogy lehet rájuk számítani (Anna két gólt is szerzett). Reméljük, többször is adódik majd lehetőség, hogy a nagyobbak között is pályára lépjenek.

Csapatunk jelenleg kilenc ponttal a harmadik helyet foglalja el a dél-nyugati csoport tabelláján, következő ellenfele pedig október 16-án a Csepel FC lesz majd.

Szép volt lányok! Gratulálunk!