Csoda Kecskeméten!😍

Mercedes KLC – Astra-Alef HFC-Üllő 1-2 (1-1)
⚽️ Marek Réka (2)
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Oravecz Emma – Fésűs Janka, Balla Fanni, Sajó Hanna, Rácz Karina, Kraudy Laura, Marek Réka, Barna Gabriella, Piricz Eszter, Hollósi Tünde, Szuja Anna, Dajkó Szabina, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Miskolczi Nóra, Nagy Dóra Ágnes

U16-os csapatunk halasztott mérkőzésen lépett pályára szombaton Kecskeméten a Mercedes KLC ellen. Ellenfelünk az összes találkozóját megnyerte a tegnapi mérkőzés előtt, így a papírforma egyértelműen nekik kedvezett. Lányaink viszont egész héten nagyon készültek az összecsapásra, szerették volna meglepni a listavezetőt.
A mérkőzés ennek köszönhetően izgalmasan alakult, az első gólt támadónk, Marek Réka szerezte a hetedik percben, de nem sokkal később a hazai együttes egyenlíteni tudott. Voltak ugyan lehetőségek mindkét oldalon, de lányaink nagyon jól védekeztek, így több gól már nem született az első játékrészben.

A második félidőben volt miért izgulni, hiszen teljesen nyílt volt a találkozó, de érezhető volt, hogy az a csapat nagyon közel kerül a győzelemhez, aki megszerzi a vezető találatot. Ezt a gólt pedig csapatunk szerezte az 51. percben-Marek Réka volt ismét eredményes- és erre már nem tudott ellenfelünk válaszolni, így lányaink 2-1-re megnyerték a találkozót!
Óriási győzelmet aratott csapatunk és ezzel a három ponttal az ötödik helyről sikerült a dobogóra “felugrani”, amely azt jelenti, hogy 18 ponttal a dobogó harmadik fokán telel csapatunk. Sőt, nem csak lányaink örülhettek ennek a győzelemnek, hanem az ezüstérmes pozícióban telelő egri együttes is, hiszen így csak három pont az előnye a listavezető Mercedes KLC-nek a tavaszi rajt előtt.
🎥A linkre kattintva egy videós összeállítást lehet megnézni a mérkőzésről⤵️
Szép volt lányok! Gratulálunk!👏🥰