Edzésbe állt NBI-es csapatunk!

Hétfőn este megkezdte a felkészülést NBI-es csapatunk a Simple Liga tavaszi szezonjára. Az első tréninget mérésekkel kezdte a csapat, majd egy jó hangulatú, ráhangoló edzésen vettek részt a lányok. Bár az időjárás nem volt túl baráti, mégis volt okunk az örömre, hiszen kapusunk, Magyar Judit kéztörése rendbejött, illetve a még nyáron térdsérülést szenvedett Lovász Emma is ismét együtt edzhetett a csapattal.

Lovász Emma:”A tegnapi edzésre, már fél éve várok. Sajnos a sérülésem miatt elhúzódott a szezon kezdete nálam, de örülök, hogy végre itt lehetek és segíthetem a csapatot. Megpróbálom a tavaszi szezonbol a legtobbet kihozni.”

Magyar Judit: “Nehéz volt, hogy hónapokig nem tudtam részt venni a csapat munkájában és csak kívülről figyelhettem az eseményeket. Nagyon vártam, hogy újra edzésbe állhassak és ismét aktív részese legyek a csapat mindennapi életének. Mind fizikálisan, mind mentàlisan úgy érzem, hogy így vagyok teljes, ha ezt csinálhatom, ez az életem része. Biztos hogy nem lesz könnyű visszarázódni, de igyekszem. A kezemet még 1-2 hétig kímélni kell, de az orvos szerint rendbe jött, úgyhogy ha nem lesznek fájdalmak, akkor nagyobb terhelést is kaphat.”

Hajrá Astra!