Nem sikerült a továbbjutás a kupában!

Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, magasan letámadta ellenfelét, így leginkább a Haladás térfelén folyt a játék, igaz veszélyes támadásokat inkább ellenfelünk vezetett. A hazai csapat számára megítélt büntető megfogta a lányokat, így ellenfelünknek akadtak még helyzetei az első játékrészben is, de nem sikerült őket értékesíteni. A második félidőben a lányok mindent megtettek az egyenlítés érdekében, ez össze is jött, hiszen a 48. percben Vidács Krisztinának egy szöglet után sikerült bevennie Schildkraut Fruzsina kapuját. Később azonban hiába alakított ki csapatunk rengeteg helyzetet és lehetőséget nem sikerült több gólt szereznie. A Haladás Viktória a 69. percben Varró Veronika szabadrúgás góljával megnyerte a mérkőzést és bejutott a legjobb négy csapat közé a Simple Női Kupában.

Haladás Viktória – Astra HFC-Üllő 2-1 (1-0)
g: Gődér Brigitta (büntetőből, 19.), Varró Veronika (69.) ill. Vidács Krisztina (48.)

Sárga Lap: Baccaro ill. Magyar Judit, Erdész Fanni

Haladás Viktória: Schildkraut Fruzsina – Horti Boglárka, Gődér Brigitta, Kovács Virág, Baccaro – Németh Adél, Feketevízi Tímea (Varró Veronika 58.), Kis Anita (Novák Luca 72.), Csáki Eszter (Nagypál Fatima 58.) –  Vladulescu, Kiss-Lantos Hanna (Csizmadia Zsófia, 90.)

Astra HFC-Üllő: Magyar Judit – Szennai Tímea (Lovász Emma 71.), Véninger Tünde, Dr. Tatai Krisztina, Kövy Elza – Vidács Krisztina, Erdész Fanni, Benkő Mónika (Vicsek Nóra 46.), Szakonyi Emese, Ebony Madrid – Kós Petra