Ötgólos győzelem a Paks ellen!

Óriási szélben fogadták lányaink a Paks együttesét szombaton a Goldball Parkban. A mérkőzésen csapatunk birtokolta többet a labdát, és viszonylag korán, már a második percben vezetést szereztek a lányok Godzsa Ivett találatával, a 10. percben Fejér Zsuzsanna távoli bombájával pedig már 2-0 volt az állás. Bár a 15. percben szépített ellenfelünk, szinte egy perccel később Lovász Emma is betalált, valamint szabadrúgásból Nádudvari Anna és Balogh Mercédesz is eredményes volt. 

Az 5-1-es félidő után sem lehettünk annyira nyugodtak, hiszen a paksi kontrák hordoztak némi veszélyt magukban, – valamint a biztos vezetés tudata talán csapatunkat kissé el is kényelmesítette -, így a 64. percre két gólt is szereztek a Tolna megyeiek és felzárkóztak két gólra. Szerencsére a lányok az utolsó tíz percben kicsit megrázták magukat, három gólt is szereztek, mellyel végül ötgólos győzelmet arattak.

Astra HFC – Paksi SE 8-3 (5-1)
g:Lovász Emma (2), Angyal Dorottya (2), Balogh Mercédesz, Nádudvari Anna, Fejér Zsuzsanna, Godzsa Ivett

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kiczkó Diána – Bagdi Alina Doroti, Hollósi Tünde, Nádudvari Anna, Turbucz Anna, Fejér Zsuzsanna, Lovász Emma, Oravecz Emma, Godzsa Ivett, Balogh Mercédesz, Angyal Dorottya, Szenyán Melinda, Lukács Adrienn, Gogolák Sára