Rosszul jöttünk ki a fordulópontokból

14.forduló

Felnőtt csapatunk a Simple Női Liga 14.fordulójában Szegeden, a Szent Mihály otthonában vendégszerepelt. Sajnos a mérkőzés nem kezdődött jól csapatunk számára, – talán picit az öltözőben ragadt a csapat -, mert már a második percben vezetett ellenfelünk, sőt a 10. percben megduplázta előnyét. Talán itt ébredtek a lányok, hiszen szinte a középkezdésből sikerült Szakonyi Emese találatával szépíteni és újra szorossá tenni a találkozót.

A szépítő gól segített abban, hogy csapatunk felvette a mérkőzés ritmusát és ettől kezdve izgalmassá vált a találkozó. Helyzeteket, lehetőségeket alakított ki csapatunk, de a várva várt egyenlítő találat nem akart megszületni, pedig ebben a periódusban lányaink közelebb álltak ehhez, mint ellenfelünk előnye tovább növeléséhez. Mégis a 41. percben egy kontratámadás végén gólt a Szent Mihály szerzett, így 3-1-es hazai vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőben mindent megtettek a lányok, hogy fordítsanak az eredményen és erre a lehetőségek, helyzetek (büntető gyanús szituációk, melyeket nem fújt be a játékvezető) ismét meg is voltak, de egyszerűen nem sikerült bevenni ellenfelünk kapuját..A kihagyott helyzetek meg is bosszulták magukat, hiszen az 59. percben ismét a Szent Mihály csapata tudott gólt elérni..Több találat már nem született, a szegediek 4-1-re megnyerték a találkozót.

KÉSZ-Szent Mihály-Szeged – Astra-Activtek HFC-Üllő 4-1 (3-1)
g:Trbojevic Ivana (3), Knezevic Milana ill. Szakonyi Emese

Sárga lap: Marcea Denisa-Larisa, Sajti Krisztina ill. Erdész Fanni

KÉSZ-Szent Mihály-Szeged: Csontos Zsanett – Koszo Sidney (Vincze Noémi), Marcea Denisa-Larisa (Micic Sladana), Farkas Nina (Németh Zsófia), Papp Szidónia, Nagy Lilla (Suták Dorka), Sajti Krisztina, Knezevic Milana, Malesevic Sanda (Tornyi Zita), Balázs Bettina, Trbojevic Ivana 

Astra-Activtek HFC-Üllő: Magyar Judit – Szennai Tímea (Balogh Orsolya), Véninger Tünde, Dr. Tatai Krisztina, Kövy Elza – Szakonyi Emese (Lovász Emma), Vidács Krisztina, Benkő Mónika,  Erdész Fanni, Kós Petra – Ebony Madrid

A héten csapatunk az Újpest együttesét fogadja majd Üllőn és reméljük végre átszakad a “gát” és sikerül pontot, illetve pontokat szereznie lányainknak.