Tizenegy gól Siófokon

U19-es csapatunk a harmadik tavaszi találkozóját idegenben, Siófokon játszotta a bajnokság  14. fordulójában. A mérkőzésen végig lányaink irányították a játékot, bár elég álmosan indult a találkozó, így az első félidőben még csak négyszer vették be a siófoki kaput, illetve két lesgól is született, valamint több lehetőség maradt kihasználatlanul. 

A második játékrészben picit felgyorsították a lányok a játékot, így még több helyzet alakult ki, több gólt is sikerült szerezni, melyek közül akadtak szépségdíjas találatok is.  A gólokon öt játékosunk osztozott: Lovász Emma négyszer, Angyal Dóri háromszor volt eredményes, Pap Nóri kétszer, Nádudvari Anna és Fejér Zsuzsanna pedig egyszer vette be ellenfelünk kapuját.

Siófoki Bányász SE – Astra HFC 0-11 (0-4)
g: Lovász Emma (4), Angyal Dorottya (3), Pap Nóra (2), Nádudvari Anna, Fejér Zsuzsanna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya – Szenyán Melinda (Lukács Adrienn), Bagdi Alina Doroti, Pap Nóra, Turbucz Anna, Nádudvari Anna, Lovász Emma, Fejér Zsuzsanna, Godzsa Ivett, Oravecz Emma, Angyal Dorottya

Ezen a hétvégén válogatott szünet miatt nem játszik mérkőzést csapatunk. Legközelebb április 2-án lépnek pályára a lányok, a PVSK együttese érkezik majd a Goldball Parkba.